Πέμπτη , 18/04/2024

Ρεπορτάζ Label News Προορισμοί: Τα καλύτερα resorts στην Ελλάδα για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει αγαπημένοι και μπορεί ο καιρός να μην είναι ένας αρκετά δυνατός μας σύμμαχος, αλλά οι εξορμήσεις του μήνα δεν γίνεται να σταματήσουν, ειδικά αυτή την ειδική ημέρα. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις ως δώρο στην αγαπημένη σου, ένα ταξίδι σε κάποιο από τα καλύτερα resorts που σου προτείνει σε ένα μοναδικό countdown το labelnews.gr. Μία λίστα που δημιουργήσαμε ειδικά για σένα και την σύντροφό σου, για να μπορέσει να σας βρει ο έρωτας κάπου όμορφα και ρομαντικά…

Mικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa

Με κριτικές 87/100 στο trivago.gr, το Μικρό Πάπιγκο βρήκε τη θέση του και πήρε το όνομα του από το αναπαλαιωμένο οίκημα και 1ο κτίριο του συγκροτήματος, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του. Αποτελείται από 15 δωμάτια και σουίτες  και ένα μοναδικά σχεδιασμένο Spa, ενώ αναπτύσσεται ήπια στον χώρο, σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στην χαράδρα του Βίκου.

Grand Forest Metsovo Mountain Resort

Το Grand Forest Metsovo αποτελεί μία πρόταση διαμονής και φιλοξενίας στον ορεινό προορισμό του Μετσόβου, ταιριαστή στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με τις υπηρεσίες 5 αστέρων, προσκαλεί τον επισκέπτη να ανακαλύψει την αυθεντική φιλοξενία του παράλληλα με τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο που προσφέρει το Μέτσοβο, ενώ μεγάλες τζαμαρίες με αδιάκοπη θέα στο εξωτερικό σκηνικό της φύσης, τζάκια και κομψή επίπλωση, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό της ρομαντικής ηρεμίας που προστάζει η ημέρα.

Zagori Suites

Χωρίς καμία αμφιβολία, το Zagori Suites, είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για ρομαντικές αποδράσεις αναψυχής για ζευγάρια. Ένα συναρπαστικό Luxury Boutique Hotel το Zagori Suites, είναι σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στη Βίτσα Κεντρικού Ζαγορίου, δίπλα στο περίφημο Φαράγγι του Βίκου και στα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη και σας προσκαλεί να απολαύσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς στην Ελλάδα, τα Ζαγοροχώρια.

Calma Hotel & Spa

Κτισμένο μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο στην Καστοριά, το 4 αστέρων Calma Hotel & Spa, που άνοιξε τις πύλες του το Μάιο του 2013, αποτελεί ιδανική επιλογή για άνετες και ήρεμες διακοπές, μακριά από το άγχος της πόλης. Οι χώροι που θα αντικρίσετε, συνδυάζουν απόλυτα τις μοντέρνες τάσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης με το νεοκλασικό, τόσο γαλήνια και αρμονικά που θα θεωρείται πως βρίσκεστε στον παράδεισο. Τί άλλο να ζητήσει εξάλλου κανείς για την πιο ερωτική ημέρα της χρονιάς;

Αίγλη Resort & Spa

Ένα πολυτελές νεόχτιστο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων με καταπληκτική θέα στο βουνό του Παρνασσού. Ίσως ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ψάχνει τη διαφυγή από την πόλη μέσα σε έναν πετρόχτιστο χώρο, με την θερμαινόμενη πισίνα, το τζακούζι και το κέντρο ευεξίας να τους περιμένει να τα απολαύσουν, αλλά και την υπέρλαμπρη θέα που χαρίζει η Αράχωβα σε κάθε μπαλκόνι να τους ξυπνά τα πρωινά και να τους καλεί να το εξερευνήσουν.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …