Πέμπτη , 18/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έρχεται στην Ελλάδα το πρώτο café Speed Dating – Πώς μόλις μέσα σε 5’ μπορείς να γνωρίσεις τον σύντροφο της ζωής σου! – Τι δηλώνει στο Label ο φιλόδοξος καταστηματάρχης για τα επίδοξα “καμάκια” …

Χωρίς αμφιβολία, το Speed Dating κατάφερε να κατακτήσει την Αμερική με την φιλοσοφία του, αλλά και την επιτυχία του στο να βρει κάποιος τον σύντροφο με τον οποίο θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του.

Η φιλοσοφία του Speed Dating έχει ως βάση της πολύπλοκη πληροφορία και πιο συγκεκριμένα, με τον τρόπο που λειτουργεί κάνει τον υποψήφιο να έχει περισσότερες επιλογές από τις οποίες θα επιλέξει τον/την σύντοφό του.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή! 10 γυναίκες πίνουν το ποτό τους ήρεμες, ακούγοντας την μουσική τους, την ίδια στιγμή που 10 άντρες μπαίνουν μέσα στην αίθουσα. Οι υποψήφιοι παρτενέρ τους, παίρνουν το ποτό τους και κάθονται στα τραπέζια που έχει ορίσει η διοργάνωση από την αρχή.

Τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί, έχουν στη διάθεσή τους 5 λεπτά να κάνουν τις απαραίτητες ερωτήσεις και να μάθουν όσο περισσότερα γίνεται. Μετά την ολοκλήρωση του 5λεπτου, οι γυναίκες παραμένουν στη θέση τους, ενώ οι άντρες με κυκλικό τρόπο αλλάζουν θέση και προχωρούν στο επόμενο τραπέζι.

Το αποτέλεσμα; Μέσα σε μία ώρα, 10 γυναίκες έχουν γνωρίσει 10 άντρες και στη συνέχεια πρέπει να επιλέξουν εκείνον με τον οποίο θα βγουν το επόμενο ραντεβού. Αν κάποια δεν νιώθει ικανοποιημένη, τότε απλά προχωρά στο επόμενο Speed Dating που θα πραγματοποιηθεί. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στους άντρες.

Σύμφωνα με στατιστικά αποτελέσματα, στην συγκεκριμένη βραδιά, θα σχηματιστούν τουλάχιστον 5 ζευγάρια, από τα οποία όμως μόνο τα 3 θα οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας. Αποτυχία για τα δύο ζευγάρια που μένουν εκτός, αλλά επιτυχία για τα υπόλοιπα 3 ζευγάρια τα οποία θα ευχαριστούν το γραφείο συνοικεσίων.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να γνωρίσουμε το Speed Dating και στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της χώρας. Σύμφωνα με όλα όσα βλέπουν οι κάτοικοι της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κάτι καινούριο φαίνεται πως έρχεται για να ταράξει λίγο τα νερά από γνωστό γραφείο συνοικεσίων το οποίο όμως δεν θέλει να δώσει ακόμη το όνομά του στην δημοσιότητα μιας και ακόμα κάποια πράγματα δεν είναι έτοιμα.

Το Label News, κατάφερε να μιλήσει με τον καταστηματάρχη που επικοινώνησε το γραφείο συνοικεσίων και μιλά αποκλειστικά για όλα όσα πρόκειται να συμβούν. «Είναι αλήθεια, θα συμβεί αυτό το πράγμα στην περιφέρεια και θα συγκεκριμένα στην πόλη της Λαμίας. Είναι κάτι καινούριο και θα γίνεται μία φορά τον μήνα. Είναι λογικό λοιπόν να ήθελαν ένα απομακρυσμένο σημείο της πόλης για να μην υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα.», αναφέρει ο καταστηματάρχης, ενώ παράλληλα δηλώνει πως η συμμετοχή για την πρώτη ημέρα θα είναι ανύπαρκτη και από την δεύτερη ημέρα Speed Dating, η τιμή θα είναι μόνο στα 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν.

«Θα πουν ότι έχω πληρωθεί καλά για να πω το ναι σε κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ότι είναι μικρή η κοινωνία, αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλά μία συμφωνία έχω κάνει με το γραφείο και σύντομα όλα θα είναι έτοιμα για να κάνουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα περιμένουμε άτομα μόνο από την Λαμία, αλλά θέλουμε κόσμο και από την Θεσσαλονίκη και από την Αθήνα και από όλη την Ελλάδα.», σημειώνει ο καταστηματάρχης.

Μία ακόμη νέα μόδα στις διαπροσωπικές σχέσεις ή μία εξέλιξη που θα λύσει τα χέρια στις μαμάδες που ρωτούν: “Ακόμα να παντρευτείς;”

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …