Πέμπτη , 28/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νέο χτύπημα με ανακοίνωση στα Social Media ετοιμάζουν μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων κατά της παράστασης «Εκκλησιάζοντες» που την χαρακτηρίζουν «βλάσφημη» – Στην ανακοίνωσή τους αποκαλούν τους Δεσπότες «Αντίχριστους»

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Νέο «χτύπημα» ετοιμάζουν τα μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων κατά της Παράστασης «Εκκλησιάζοντες» στο θέατρο Αυλαία στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα τα μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων καλούν τους «πιστούς» να συγκεντρωθούν και να διαμαρτυρηθούν αύριο Δευτέρα στις 19:30 έξω από το Θέατρο Αυλαία.

Στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για «ειρηνική διαμαρτυρία» κάτι όμως που δεν έγινε λίγες ημέρες πριν με την παράσταση η «Ώρα του Διαβόλου» που σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Αυτή την φορά τα μέλη των παραθρησκευτικών οργανώσεων τα βάζουν με την πετυχημένη παράσταση των Μιχάλη Δαρνάκη και Μαρίας Λαφτσίδου που παίζεται για δεύτερη χρονιά σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Τα μέλη των παραθρησκευτικών οργανώσεων χαρακτηρίζουν την παράσταση ως «βλάσφημη».

Μάλιστα δεν διστάζουν στην ανακοίνωση τους να τα βάλουν και με την επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία λέγοντας ότι οι «δεσποτάδες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Αντίχριστο!», «Ἀλλα οἱ δεσποτάδες τῶν ἐσχάτων καιρῶν δὲν γίνονται για νὰ προσφέρουν ὑπηρεσία στὸν Χριστό, ἀλλὰ στὸν Αντίχριστο και να παρασύρουν τον κόσμο πίσω ἀπὸ ἀποφάσεις ψευδοσυνόδων και ψευτοσωτήρων της ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΎ.»

Είναι τουλάχιστον θλιβερό που στην Ελλάδα τους 2017 στοχοποιείται η Τέχνη και η ελεύθερη Έκφραση από μια μικρή μειονότητα που επικαλείται το όνομα του Χριστού.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση τους στα social media:

“ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΏ ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΛΗΡΙΚΏΝ, ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΏΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ …

Καλούμε κλήρο και λαό, από όλη την Ελλάδα, σε λαοσύναξη στην Θεσσαλονίκη…!!!

Διαδώστε και κοινοποιήστε το παντού..!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ <<ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΕΣ >>

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10/2017 ((Ν.Η) ΣΤΙΣ 19.30 μ.μ… Στην πλατεία Κολοκοτρώνη απέναντι απο την εταιρεία θεάτρου Ε.Θ.ΘΕ (Ελεύθερο Θέατρο Θεσσαλονίκης) …

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ *Πλατεία ΧΑΝΘ(Πλευρά Τσιμισκή)

…όπου παρουσιάζετε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η πολυσυζητημένη και ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΜΕΜΙΓΜΈΝΗ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΕΡΏΝ ΚΑΙ ΟΣΊΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ κωμωδία των Μιχάλη Δαρνάκη και Μαρίας Λαφτσίδου, <<ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΕΣ>>

στο Θέατρο Αυλαία, για 6 μόνο παραστάσεις (23/10 μέχρι 07/11).

ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΈΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ & ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ :

Ας αποδοκιμάσουμε όλοι μαζί ειρηνικά και με εν Χριστώ αγάπη δίνοντας ολοι ΤΟ ΕΥΣΕΒΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΠΑΡΏΝ ενάντια στο Βλάσφημο θεατρικό έργο που δυσφημίζει το θεανδρικό πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, της Μοναστικής πολιτείας και που γενικότερα αντίκειται εις την μακρά Ιερά Παράδοση της Πατρίδος και της Εκκλησίας μας.

Καλόν είναι και απαραίτητο, οι συγγραφείς του θεατρικού έργου να σέβονται τη μεγάλη Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση του Λαού μας και τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας.

Ρωτάμε τους συντελεστές της Παράστασης:

Έχουν στην πρόθεσή τους να προκαλέσουν το “θρησκευτικό συναίσθημα” των πολιτών της Χώρας και ιδιαίτερα τον Λαό της Θεσσαλονίκης και να δημιουργήσουν εντάσεις και πολύ περισσότερο να ζήσουμε όλοι πάλι της θλιβερές εικόνες αστυνομοκρατούμενου χώρου γύρω από την ευσεβή και ειρηνική με προαίρεση εν Χριστώ Αγάπης εκ μέρους μας διαμαρτυρίας;

Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν σε αυτήν την μαρτυρική ομολογιακή προσπάθειά μας για την Ορθοτόμηση Του Λόγου της Αληθείας και τη μη φίμωση του ομολολογιακού μας λόγου…

ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΆΤΡΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ…(;)

Ας είμαστε προετοιμασμένοι και να μη λυγίζουμε. Πλησιαζει η ωρα…

Εφ’ όσον ζούμε συνεπή χριστιανική ζωή, θα πρέπει να περιμένουμε ότι κάποτε θα αντιμετωπίσουμε και την ειρωνεία.

Να απολογούμαστε μαρτυρικά, να ορθοτομούμε και να ομολογούμε την Ακαινοτόμητη Ορθοδοξη Χριστιανικη Πίστη μας κάθε ώρα.

Βεβαίως έχουμε δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας χάριν τού δικαίου και να απολογούμαστε σε όποια κατάλληλη ώρα.

Θέλουνε να πιστεύουμε ακραδαντα ότι υπάρχουν ακόμα σήμερα καλοδιάθετοι και καλοπροαίρετοι άνθρωποι γύρω μας που αν τους εξηγήσουμε με ηρεμία και σταθερότητα την αδικία και βλασφημία πού γίνεται εις βάρος της Χριστιανικής Ορθοδοξου Πίστεως μας μπορεί να αλλάξουν στάση.

ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΟΥ.

Μιά νέα βλασφημία, μεμιγμένη μέ αἰσχρότητα…!!!

Τί κάνουν αλήθεια οἱ Δεσποτάδες τῆς Θεσσαλονικῆς, που θεωροῦνται φύλακες τῆς Ἀμπέλου;

Σε ποια ενέργεια προέβησαν για να σταματήσουν την βλάσφημη αυτή παράσταση όπως και την προηγούμενη;

Ἀλλα οἱ δεσποτάδες τῶν ἐσχάτων καιρῶν δὲν γίνονται για νὰ προσφέρουν ὑπηρεσία στὸν Χριστό, ἀλλὰ στὸν Αντίχριστο και να παρασύρουν τον κόσμο πίσω ἀπὸ ἀποφάσεις ψευδοσυνόδων και ψευτοσωτήρων της ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΎ.

  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΈΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΉΣ ΚΛΗΡΟΛΑΪΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ:

Η ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΚΛΉΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ …!!!

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΟΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ ΑΠΟ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ !!!”

Δείτε επίσης

Βαγγέλης Καράλης: «Θα δώσουμε μάχη κατά των νέων Lockdown του Χαρδαλιά» Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, «Μάχη για την Αττική»

Ο Βαγγέλης Καράλης είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ. Έχει …