Παρασκευή , 29/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Οι fan του Σφακιανάκη ξεσπούν στο LABEL NEWS: «Νότη μας απογοήτευσες, δεν θα έρθουμε ξανά στο μαγαζί σου!» Αντιδράσεις για την εκδήλωση με τους Χρυσαυγίτες (VIDEO)

Ρεπορτάζ: Άκης Τσακίρης

Χωρίς αμφιβολία, ο διάσημος τραγουδιστής, έχει καταφέρει πολλές να φορές να γίνει το κεντρικό θέμα σε συζητήσεις εθνικού περιεχομένου και όχι για τις ικανότητές του στην πίστα. Και όλο αυτό ξεκίνησε από την ημέρα που ανέφερε την στήριξή του στην Χρυσή Αυγή.

Η τελευταία του ενέργεια όμως, φαίνεται πως απογοήτευσε τρομερά το κοινό του μιας και κατάφερε να μετατρέψει το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται, έναν νέο “σύνδεσμο” της Χρυσής Αυγής.

Πιο συγκεκριμένα, στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή εκδήλωση παρουσία 400 μελών της οργάνωσης.

Υποστηρικτές της ακροδεξιάς οργάνωσης φώναζαν μεταξύ άλλων το σύνθημα «αίμα – τιμή – Χρυσή Αυγή» με τον Σφακιανάκη να τους εκθειάζει λέγοντας πως αυτό που κάνουν είναι αντίσταση και συνέχισε λέγοντας πως ο μοναδικός λόγος που δεν συμμετέχει μαζί τους, στα συνθήματα, είναι «εγώ το έχω μέσα μου, δεν χρειάζεται να το φωνάζουμε». Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή είπε επίσης: «Η αιτία που εγώ σας υποστηρίζω είναι γιατί κάνετε αντίσταση. Κι εγώ υποστηρίζω τους αντιστασιακούς του σήμερα».

Αυτό το περιστατικό, φαίνεται να εξόργισε τρομερά εκείνους που αγαπούσαν τον Νότη Σφακιανάκη με τα τραγούδια του, κάνοντας κάποιους από τους πελάτες του μαγαζιού να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον κατά την διάρκεια του προγράμματος, ενώ οι ίδιοι οι Fans του, δηλώνουν από σήμερα πως δεν έχει καμία θέση στο καλλιτεχνικό κόσμο ένα εθνικιστής τραγουδιστής.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …