Σάββατο , 20/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο αγαπημένος Παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης επιστρέφει μετά από χρόνια στην Τηλεόραση – Δείτε για ποια εκπομπή συζητάει και σε ποιο Κανάλι

Το κανάλι της Κηφισιάς, όπως φαίνεται θέλει να κερδίσει πρώτο τη μάχη της ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα το κομμάτι των τηλεπαιχνδιών. Μπορεί μέχρι στιγμής, ο Alpha να κατέχει τα πρωτία στα τηλεπαιχνίδια με το Deal και το Slam, φέρνοντας δεύτερο τον Ant1 με το Ρουκ Ζουκ, αλλά το Star αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο, φέρνοντας στην Ελλάδα την Βρετανική εκδοχή του παιχνιδιού “5 Gold Rings”.

Το νέο concept πρόκειται να προβληθεί από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ( δηλαδή από τον Φεβρουάριου του 2018 ) και όλα έχουν να κάνουν με τη συνεργασία. Εσύ και η παρέα σου, καλείστε να βρείτε το τυχερό σημείο σε έναν χάρτη που θα σου δωθεί και κρύβει πολλά δώρα και χρήματα που φτάνουν περίπου τα 25.000€. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Ο παίκτης που βρίσκεται στην αρένα, πρέπει να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες των συμπαικτών του, για να τοποθετήσει ένα από τα 5 δαχτυλίδια που θα του δωθούν για να κερδίσει το έπαθλο που κρύβεται στον χάρτη.

Όσο πιο μεγάλο το επίπεδο δυσκολίας, τόσο μικρότερο το δαχτυλίδι που σου δίνεται από την παραγωγή και τόσο περισσότερα τα χρήματα. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν περάσει από τα τηλεοπτικά γραφεία του Star για την παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Φήμες λένε, πως το κανάλι της Κηφισιάς, έχει ήδη ξεκινήσει τα δοκιμαστικά του για να καταλήξει στην επίσημη παρουσίαση, ενώ παράλληλα πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Μίλτο Μακρίδη. Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει κάνει ήδη το δοκιμαστικό του για την παρουσίαση και όπως λένε οι πληροφορίες, το κανάλι έμεινε τρομερά ευχαριστημένο.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …