Πέμπτη , 28/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Αυτό θα είναι το τραγούδι της Αρετής Κετιμέ για την Eurovision – Με ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι είναι έτοιμη για να πάει Λισαβόνα!

Τις τελευταίες ημέρες πολλά δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στις φήμες που υπάρχουν, ότι η Αρετή Κετιμέ ενδιαφέρεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στη Λισαβόνα. Σήμερα ο συνθέτης, ερμηνευτής και παραγωγός της Αρετής, Δημήτρης Καρράς επιβεβαιώνει αυτές τις φήμες, λέγοντας πως ετοιμάζουν τη μουσική πρόταση τους προκειμένου να την καταθέσουν στην ΕΡΤ.

Μάλιστα προχωράει ένα βήμα παραπέρα, περιγράφοντας πως θα είναι το τραγούδι με το οποίο ευελπιστούν να φθάσουν στη σκηνή της Eurovision στην Πορτογαλία.

Δημήτρης Καρράς Παραγωγός: «Το θέμα της Eurovision μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν και δεν ήταν η ώρα του τότε, δεν ενδιαφέρονταν η Αρετή με τον τρόπο που προτάθηκε. Τώρα όλα μας φαίνονται καλά και ώριμα, για αυτό και μπήκαμε στην διαδικασία να το προτείνουμε από νωρίς, δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος, αλλά κάποια στιγμή πιστεύω ότι η συγκεκριμένη καλλιτέχνης το δικαιούται.

Γι’ αυτό και φέτος θα το παλέψουμε, το ταξίδι της μουσικής δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βγάλει, για αυτό και έγραψα ένα τραγούδι γι’ αυτό τον λόγο. Θα σας πω  ότι είναι ένα τραγούδι που πέρα από την Eurovision ταιριάζει στην Αρετή, η διοργάνωση αυτή μπορεί να σε καταπιεί εάν δεν κάνεις αυτό που σου ταιριάζει.

Είναι δίγλωσσο κοινωνικού περιεχομένου, σε ρυθμό παραδοσιακό δικό μας, εκτός από την Αρετή παίζουν δεξιοτέχνες μουσικοί όπως οι Νίκος Σαμαράς (τρομπέτα), Κώστας Φόρτσας (κλαρίνο), Νίκος Γύρας (μπάσο και έγχορδα), Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά), Γιώργος Πούλιος (ατμόσφαιρες και ρυθμούς), Σταυρούλα Σπανού (σαντούρι) και μία εξαιρετική επίσης τραγουδίστρια στα φωνητικά η Έλενα Στρατηγοπούλου και ότι μου έρχεται μέχρι την τελική κατάθεση το προσθέτω, δεν σταματάει ποτέ αυτό.

Μέχρι την Πέμπτη 14.9 θα πρέπει να είναι έτοιμο για να προλάβουμε τυχόν εξελίξεις και ανακοινώσεις της δημόσιας τηλεόρασης.»

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …