Τετάρτη , 24/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Πρεμιέρα με προβλήματα για την Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon με ηχηρές απουσίες – Ποιο πρωτοκλασάτο πρόσωπο της εκπομπής τίθεται εκτός και γιατί

Ρεπορτάζ: Kυριάκος Θεοδοσίου

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το νέο πρόγραμμα του Epsilon που θα τρέχει μέχρι και το Δεκέμβρη.

Δυο μέρες μετά, στις 11 του μήνα, επιστρέφει, ως είναι γνωστό, η Τατιάνα Στεφανίδου με την πολύ πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου Tatiana Live. Μόνο που φέτος ξεκινάει με μια απουσία από την ομάδα της. Όπως μαθαίνει το LabelNews.gr στην πρεμιέρα, αλλά και τις επόμενες ημέρες δεν θα δούμε την κωμικό Λίλα Σταμπούλογλου που έχει γνωστή μέσα από την εκπομπή.

Η Λίλα δεν αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή. Τις επόμενες μέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Σίλα Σεραφείμ, και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι ετοιμόγεννη ή λεχώνα στο πλατώ κάνοντας τα δικά της χιουμοριστικά – σατυρικά δρώμενα. Η επιστροφή της όμως αναμένεται να γίνει τον Οκτώβρη.

Παράλληλα, όπως μαθαίνουμε, δημοσιογράφοι και τεχνικοί συνεχίζουν να μην έχουν καμία ενημέρωση για το μέλει γενέσθαι με τις εκπομπές τους και τους ίδιους. Η μόνη ενημέρωση που έχουν είναι ότι οι εκπομπές πάνε μέχρι Δεκέμβρη και μετά άγνωστο.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …