Πέμπτη , 18/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Στον ΑΝΤ1 η Πόπη Τσαπανίδου με απογευματινή ενημερωτική καθημερινή εκπομπή;

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται πολύ μεγάλο, μιας και οι πληροφορίες για τις μετακινήσεις των παρουσιαστών δεν σταματούν να δημιουργούνται, ενώ παράλληλα κανείς από τους υπεύθυνους προγράμματος των καναλιών δεν κάνει διακοπές, μιας και προσπαθεί να δημιουργήσει ο καθένας ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μπορεί το Star να ήρθε σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ και το πρόγραμμα των δύο καναλιών να ξεκινά να αλλάζει ριζικά, όπως φαίνεται όμως, το κανάλι της Κηφισιάς, έχασε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που του χάριζε και πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόπη Τσαπανίδου αρνήθηκε να ανανεώσει την σύμβασή της με το Star, μιας και η πρόταση που της έγινε για αυτή τη σεζόν δεν την ικανοποίησε και αποφάσισε να περάσει την πόρτα του Ant1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει μάλλον να αλλάξει ριζικά το πρόγραμμά του από την επόμενη σεζόν, μιας και όπως ακούγεται από τις πληροφορίες που κινούνται στα δημοσιογραφικά γραφεία, προσέγγισε την πανέμορφη παρουσιάστρια με σκοπό να παρουσιάσει μία απογευματινή ενημερωτική εκπομπή που θα δίνει πάσα στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ant1 θέλει την Πόπη Τσαπανίδου να κάνει ένα νέο Live U από τις 5 το απόγευμα έως και τις 7, δημιουργώντας έτσι ένα απόγευμα ενημέρωσης στο κανάλι, το οποίο θα ολοκληρώνεται με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 7. Το μόνο που μένει είναι η διάσημη παρουσιάστρια να πει το μεγάλο ναι και να δώσει την υπογραφή της σε αυτή την νέα αρχή που της προτείνεται…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …