Πέμπτη , 28/03/2024

Σεξ από το πρώτο ραντεβού – Πες ναι στην πρόκληση και την ηδονή και άφησε έξω τα ταμπού!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει να λένε πως αν κοιμηθείς με κάποιον από το πρώτο κιόλας ραντεβού, χάνεις αυτομάτως τον τίτλο της υποψήφιας κοπέλας του λόγω άσχημης εικόνας. Παρόλα αυτά, όσο περνάν τα χρονιά η κοινωνία εκσυγχρονίζεται και αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά και πιο ελεύθερα.

Το σεξ δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να ντρέπεσαι. Είναι μέσα στην ζωή και μάλιστα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μια σχέση. Ναι καταλαβαίνω πως σε φοβίζει και νιώθεις κάπως στο άκουσμα να κανείς σεξ με κάποιον που γνωρίζεις μόνο λίγες ώρες , όμως μην ξεχνάς πως αν κατάφερες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον σε αυτό το κεφάλαιο τότε πίστεψε με θα κερδίσεις μια θέση στην καρδιά του και στην ζωή του.

Πρόσεχε όμως μην καταφέρει το αγνός , η ντροπή και η ανασφάλεια που θα νιώθεις εκείνη την μέρα να σε κάνει να τα διαλύσεις όλα. Για να γίνει κάτι σωστά και να υπάρχει η τέλεια απόδοση, πρέπει να είσαι χαλαρή και να το απολαύσεις. Κάνε πέρα τις ντροπές και τις ανασφάλειες σου, δίνοντας ευχαρίστηση στον άνθρωπο που θα βρίσκεται μαζί σου.

Πολλές γυναίκες έχουν την ανησυχία πως οι άντρες χαλιούνται άμα κοιμούνται μαζί τους από το πρώτο ραντεβού, αισθάνονται πως τις θεωρούν εύκολες κατά κάποιο τρόπο και ξενερώνουν.

Εγώ πάλι θα έλεγα πως τους αρέσει και μάλιστα πολύ. Θέλουν να σε γνωρίσουν ολοκληρωτικά , ακόμα και σχέση αν δεν θέλουν και εσύ απλά έχεις γοητευτεί από έναν άντρα που βγήκες μαζί του ραντεβού, γιατί να χάσεις την  ευκαιρία να τον απολαύσεις μια βραδιά; ή και παραπάνω; Εάν δεν έχεις ηθικούς ενδοιασμούς να το κάνεις.

Θα φτάσεις στο σημείο να πεις και μόνη σου πόσο καλό ήταν αυτό που έγινε. Βγαίνετε ραντεβού φιλιέστε και σου προτείνει να πάτε στο σπίτι του η στο δικό σου ώστε να σε ρίξει στο κρεβάτι , αντί να αντισταθείς σκέψου πως θα ευχαριστηθείς και εσύ μαζί του και αν δεν σε πάρει τηλέφωνο την επόμενη μέρα μην κάθεσαι να σκας και να χαλιέσαι, δεν θα το κάνει επειδή ξενέρωσε η επειδή του έδωσες αυτό που ήθελε από την πρώτη στιγμή , απλά αυτό ήθελε εξ αρχής.

Μην σε υποτιμάς και εσύ βγαίνεις κερδισμένη από όλο αυτό, αποκτάς άλλη μια εμπειρία, στο κάτω κάτω η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάς με τύψεις και προκαταλήψεις η στο να ονειρεύεσαι σχέσεις αγάπες και έρωτες.

Απόλαυσε την και ζήσε την κάθε μέρα σου σαν να μην υπάρχει άλλη , γεμάτη από καλό σεξ καλοπέραση και πολλά πάρτι, γιατί αν αφήσεις την ζωή σου να περάσει έτσι, κάποτε θα έρθει η μέρα που θα μετανιώσεις πικρά, γιατί απλά δεν θα έχεις ζήσει τίποτα.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση