Τετάρτη , 24/04/2024

Σεξ και φαντασιώσεις – Όσο πιο «απαγορευμένο», τόσο πιο «καυτό» …

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας αλλά και απαραίτητο σαν καθημερινή ονειροπόληση.

Συνήθως χρησιμοποιούμε την φαντασία μας για να κάνουμε απλά πράγματα, όπως να βρεθούμε σε κάποιο άλλο μέρος ή να φανταστούμε πως αντί να βρισκόμαστε κουκουλωμένοι σε ένα καναπέ είμαστε σε μια εξωτική παραλία σε κάποιο νησί με τα μαγιό μας.

Από την άλλη σε μια ερωτική φαντασίωση θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως ερωτοτροπούμε στην ίδια παραλία με έναν ονειρεμένο εραστή κάνοντας την φαντασία μας μια ερωτική επιθυμία.

Όταν κάποιος κάνει στο μυαλό του μια σεξουαλική φαντασίωση χρησιμοποιεί την φαντασία του ώστε να διεγείρει κάποιες σεξουαλικές επιθυμίες του τις οποίες μπορεί και να μην πραγματοποιήσει ποτέ, καθώς μερικές από αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους ή προκλητική συμπεριφορά μπροστά σε γνωστούς που είναι ηθικά ανεπίτρεπτο.

Δεν είναι όμως όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Κάποιες φαντασιώσεις είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν όπως το στριπτίζ, οι χειροπέδες ή γενικά το δέσιμο χεριών, ματιών, ποδιών, το σεξ στις δημόσιες τουαλέτες ή σε κάποια απόμακρη παραλία …

Στο σεξ είναι καλό να κάνουμε φαντασιώσεις καθώς το περνάμε σε άλλο επίπεδο πιο ενθουσιώδες και όχι τόσο μονότονο, όπου θα εξιτάρει και τα δύο φύλλα και θα τα κάνει να περνάνε σε άλλες διαστάσεις κάνοντας ακόμα πιο παθιασμένο έρωτα.

Άλλωστε όσο πιο απαγορευμένη είναι μια σκέψη τόσο πιο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει σε μια ερωτική πράξη αρκεί και ο σύντροφος σας να ενδίδει χωρίς δισταγμούς σε όλο αυτό το ερωτικό παιχνίδι.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση