Παρασκευή , 29/03/2024

Σε κατάσταση σοκ η Φωτεινή Δάρρα, περιγράφει καρέ καρέ την πτώση της γυναίκας στο Mall – Η καλλιτέχνης ήταν αυτόπτης μάρτυρας

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την τραγωδία που σημειώθηκε στο γνωστό εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι, το βράδυ της Τετάρτης, όταν μια 40χρονη γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο. 

Η αστυνομία αναζητά τα αίτια της απίστευτης αυτής τραγωδίας και ήδη έχει ξεκινήσει την ανάλυση του υλικού που έχουν καταγράψει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου.

Όπως δείχνει το υλικό από τις κάμερες, δευτερόλεπτα πριν από την πτώση της η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του τρίτου ορόφου και να βουτά στο κενό.

Το τραγικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50 της Τετάρτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία περιέγραψε στο star.gr με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν στο εμπορικό κέντρο.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Περπατούσα αμέριμνη μαζί με τον άνδρα μου και το παιδί μου μέσα στο εμπορικό κέντρο. Κατευθυνόμασταν προς το σημείο που έπεσε η γυναίκα και ξαφνικά ακούμε έναν δυνατό θόρυβο. Από τον εκκωφαντικό ήχο καταλάβαμε ότι ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο έδαφος! Επικράτησε πανικός, με τους υπεύθυνους του εμπορικού κέντρου να φωνάζουν στον κόσμο να μείνει μέσα στα μαγαζιά για να μην αντικρύσει την νεκρή γυναίκα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα από ένα εύθυμο κλίμα που υπήρχε με τον κόσμο να χαμογελάει ξαφνικά να μετατρέπεται σε μια τεράστια τραγωδία!», είπε.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η εταιρεία στην οποία ανήκει το εμπορικό κέντρο:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή». 

Πηγή: Star.gr, Ρεπορτάζ – Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …