Τρίτη , 23/04/2024

ΣΟΚ στον ΑΝΤ1 με τα απογοητευτικά Νούμερα Τηλεθέασης στην Πρεμιέρα του Game of Love – Και τα «άκουσαν» για το trash ριάλιτι και «πάτωσαν»!

Κρύος ιδρώτας έλουσε τους υπεύθυνους προγράμματος του Ant1, μετά την πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα του “Game Of Love”. Ο λόγος; Μα φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης που αγγίζουν εύκολα και τα νούμερα της κρατικής τηλεθέασης.

Μπορεί το κανάλι του Αμαρουσίου να επένδυσε πολλά στην δική του εκδοχή ενός έρωτα στην παραλία, αλλά δυστυχώς με την πρεμιέρα δεν γύρισε σχεδόν τίποτα πίσω. Πιο συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο, το Game Of Love κατάφερε να φτάσει με μεγάλη δυσκολία το 7,9%.

Νούμερα που ο Ant1 πρέπει να καταγράψει στην ιστορία του, αλλά και στον κατάλογο με τα παραδείγματα αποφυγής, μιας και μάλλον πρέπει να ξανασκεφτούν τις επιλογές τους. Το ερωτικό παιχνίδι στην πλουσιοπάροχη ξενοδοχειακή μονάδα, τα όμορφα κορμιά και φυσικά το υπέροχο τοπίο, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις σειρές του Alpha, αλλά και φυσικά τον τελικό του Master Chef.

Όσο για τους τηλεθεατές; Οι τελικοί κριτές κάθε τηλεοπτικού προϊόντος, δεν άφησαν τίποτε όρθιο στα social media και όπως φάνηκε από όσα έγραψαν στο twitter, καλό θα ήταν ο Ant1 να ξανασκεφτεί αν θα προχωρήσει μέχρι το τέλος το συγκεκριμένο concept ή αν θα βάλει κάποια ταινία στην θέση του.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …