Παρασκευή , 19/04/2024

Σοφία Σπαντιδάκη: Η Ελληνίδα ηθοποιός του Bollywood που έγινε η «βασίλισσα των διαμαντιών» στην Ινδία

Η Σοφία Σπαντιδάκη είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνίδα ηθοποιός που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε video clip του Bollywood. Μελαχρινή, με μεγάλα εκφραστικά μάτια και σαρκώδη χείλη, «δώρα» της μητέρας Φύσης πάνω της, ήταν αναμενόμενο να τραβήξει την προσοχή των παραγωγών του ινδικού θεάματος.  Σήμερα, ετοιμάζει ταινία στην Ινδία και αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας σε  μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαμαντιών στην Ινδία.

–    Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το Bollywood;

Με ανακάλυψε ένας Ινδός παραγωγός στην Αμερική ο Jai Prakash από μια φωτογραφία μου στο Λονδίνο όταν είχα βραβευτεί ως ομορφότερη πρώτοεμφανιζόμενη ηθοποιός στην Ευρώπη.

–   Γιατί επέλεξες την Ινδία και όχι την Ελλάδα;

Έχω σπουδάσει στην Ελλάδα κ έχω κάνει σεμινάρια Master class με τον Bobby Roth. Νοιώθω πολύ τυχερή που μου δόθηκε μια τόση μεγάλη ευκαιρία να συμμετάσχω στο Bollywood. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος στο Bollywood οι ηθοποιοί είναι χιλιάδες είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμμετάσχεις σε μια τόσο τεράστια βιομηχανία. Οι Ινδοί δεν αποδέχονται εύκολα τις Ευρωπαιες. Οι λόγοι δεν είναι μόνο οικονομικοί είναι γενικοί. Οι Ινδοί είναι πάρα πολύ μπροστά συγκριτικά με τους Έλληνες και σε επίπεδο τεχνολογίας και σε επίπεδο επαγγελματισμού.

–   Μίλησέ μας για την συμμετοχή σου στο Video Clip του Bollywood.

Τον Ιανουάριο του 2018 έφερα για πρώτη φορά τους Ινδούς στην Κρήτη για να γυρίσουμε το video clip Broken heart στο οποίο πρωταγωνιστώ μαζί με έναν διάσημο Ινδό τραγουδιστή. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να εκδοθούν οι βίζες των Ινδών λόγω κακής γραφειοκρατίας. Έφερα τους Ινδούς τρείς φορές στην Ελλάδα.

–  Πώς σε αντιμετωπίζουν οι Ινδοί. Τι ομοιότητες και τι διαφορές υπάρχουν με την δική μας κουλτούρα;

Έχουμε πολλά κοινά με τους Ινδούς. Η κουλτούρα των Ινδών μοιάζει με την Ελληνική κουλτούρα. Θα έλεγα πως μοιάζει περισσότερο με την Κρητική παράδοση. Η μουσική και η σύνθεση των τραγουδιών τους μοιάζει με την Κρητική μουσική. Η Ινδική λίρα είναι ίδια με την Κρητική λίρα.

–  Μια γοητευτική, όμορφη και αναγνωρίσιμη γυναίκα όπως εσύ σε μια βιομηχανία με εκατομμύρια θαυμαστές. Δέχεσαι φλερτ;

Δέχομαι φλερτ αλλά διαφορετικού είδους. Ο θαυμασμός τον Ινδών σε συνδυασμό με το φλερτ είναι έντονος και φανατικός. Οι Ινδοί λατρεύουν κυριολεκτικά το Bollywood. Είσαι ο Θεός τους ή Θέα τους σε αποθεώνουν κυριολεκτικά.

 – Τι ετοιμάζεις στο άμεσο μέλλον επαγγελματικά; Είσαι το κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας για μεγάλη ινδική εταιρεία διαμαντιών. Μίλησέ μας για αυτό.

Ετοιμάζω μια μεγάλη συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαμαντιών στην Ινδία. D. diamonds. Είμαι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας και στις 22 Αυγούστου έχω προσκαλέσει τον Ιδιοκτήτη μαχαραγια της εταιρίας τον Milan έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στο Μουμπάι. Θα είναι εδώ στην Ελλάδα. Έρχεται για πρώτη φορά από το Μουμπάι τον Αύγουστο για να τον ξεναγήσω στα Ελληνικά νησιά.

Πηγή: Εφημερίδα ΜΠΑΜ/ Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …