Πέμπτη , 18/04/2024

Στο “σφυρί” για 15.000.000 ευρώ η μυθική βίλα του Ωνάση

Πωλητήριο έχει μπει στη  μυθική βίλα της οικογένειας Ωνάση στο Λαγονήσι. Η υπερπολυτελής κατοικία της Καλλιρόης Πατρονικόλα, αδελφής του Έλληνα μεγιστάνα, είχε πωληθεί προ ετών από την κόρη της Μαριλένα σε εφοπλιστή.

Βέβαια, έχει ανακαινιστεί ριζικά και μάλιστα ενοικιάζεται ήδη έναντι 2.500 ευρώ την ημέρα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η βίλα  είναι χτισμένη σε μία όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία, σε ένα οικόπεδο 5.000 τ.μ. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δύο σουίτες, τεχνητή λίμνη, χαμάμ, εσωτερικές πισίνες γυμναστήρια και εκκλησάκι.

Όπως είναι φυσικό, η τιμή πώλησης κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, αφού  σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» το αντίτιμο της εξαγοράς της 823 τ.μ. κατοικίας θα κυμανθεί στα 15 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στη διαδικτυακή παρουσίαση του ακινήτου προς τους ενδιαφερόμενους σημειώνεται η σχέση του με την οικογένεια του Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας: «Άμεσα συνδεδεμένη με την οικογένεια Ωνάση που ήταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, χτισμένη σε μια όμορφη παραλία σε μια από τις κορυφαίες τοποθεσίες της Αττικής και μόνο σε απόσταση μισής ώρας από το κέντρο της Αθήνας, αυτή η εξαιρετική βίλα προσφέρει 823 τετραγωνικά μέτρα κομψών εσωτερικών χώρων».

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …