Παρασκευή , 19/04/2024

Συγκλονίζει ο θάνατος του Κόκκαλη junior – Κατέρρευσε ο Σωκράτης Κόκκαλης μόλις έμαθε τον θάνατο του γιού του – Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά του και η μελλοντική του σύζυγος

Νεκρός εντοπίστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, ο 34χρονος ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς. Ο Σωκράτης και η Έλενα Κόκκαλη, ενώ βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές, μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό μαντάτο, κατέρρευσαν.

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Υπήρξε B’ αντιπρόεδρός της.

Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Σε ανακοίνωσή του για το θάνατο του επιχειρήματία, το Ίδρυμα Κόκκαλη ανέφερε: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Η γυναίκα που έκανε τον μικρότερο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη να αποτραβηχτεί από τα κοσμικά, δεν ήταν αλλά από τη Μαρία Τσούτσια, κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής δημοσιογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη. Οι δυο τους παρέμεναν μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, κάνοντας πολλούς να λένε πως δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …