Παρασκευή , 29/03/2024

Συνέντευξη Τύπου της νέας θεατρικής παράστασης του Γιώργου Μακρή, “Οι Χήρες και οι Μακαρίτες” (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, Ο Γιώργος Μακρής και ο Νάσος Ρόγκας και όλο το επιτελείο των ηθοποιών έδωσαν συνέντευξη τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για την θεατρική παράσταση του Γιώργου Μακρή, «Οι χήρες και οι μακαρίτες», μία συμπαραγωγή της GM PRODUCTIONS και της ΚROGAS MEDIA GROUP PRODUCTIONS.

Στη συνέντευξη τύπου ήταν παρόντες οι ηθοποιοί της παράστασης Γιώργος Μακρής, Τιτίκα Σαριγκούλη, Σπύρος Θεοδόσης, Μαίρη Βλουτή, Γιώργος Μαυράς, Μικαέλα Ζούστη και Σταυρούλα Ζάμπρα.

O ταλαντούχος νεαρός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος που ερμηνεύει το κομμάτι της θεατρικής παράστασης καθώς και Stage 51 Βασίλης Πρινιωτάκης που ανέλαβε τον ήχο και τον φωτισμό της παράστασης.

Ο διευθυντής φωτογραφίας της παράστασης, Peter Tamas, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτό το θεατρικό εγχείρημα.

Ο Χρυσός Χορηγός της παράστασης, κ. Βασίλης Μπαλωμένος, της εταιρείας BALOMENOS DOORS εξέφρασε την αγάπη του για το θέατρο, ενώ αναφέρθηκε στο αστείρευτο ταλέντο του ηθοποιού Γιώργου Μακρή καθώς και στην μακρόχρονη συνεργασία τους.

Για την στήριξη και την μακρόνη φιλία του με τον ηθοποιό Γιώργο Μακρή μίλησε ο γενικός διυεθύντής του ραδιοφωνικού σταθμού Energy radio 92,4 όπου για ακόμα μία χρονιά ο Energy radio 92,4 είναι χρυσός χορηγός επικοινωνίας.

Παρόν στην συνέντευξη τύπου ήταν η Δημοσιογράφος του NewPost.gr κυρία Κατερίνα Ρηγοπούλου. Καθώς και ο τηλεοπτικός σταθμός Έψιλον.

Για την Παράσταση μίλησαν οι οι συγγραφείς Μαίρη Γκαζιάνη (διευθύντρια σύνταξης του Books and Style), Αναστασία Μπάστα (Senior Editor του Books and Style) και η ποιήτρια Γιώτα Κλουτσούνη-Παπαδάκη.

Τη Συνέντευξη Τύπου συντόνισε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και αρχισυντάκτης του Books and Style, Πάνος Παπαδάκης.

 

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …