Πέμπτη , 28/03/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Από μικρή ήθελε να γίνει γιατρός, την κέρδισε όμως το τραγούδι … Η Γιώτα Βατίτση ξεχώρισε στην Θεσσαλονίκη και ήρθε να «κατακτήσει» την Αθήνα με το έντονο ταπεραμέντο της!

Συνέντευξη: Κυριάκος Θεοδοσίου

Η εντυπωσιακή και γεμάτη ενέργεια τραγουδίστρια Γιώτα Βατίτση έχει καταφέρει να χαράξει την δική της πορεία καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε το «μεγάλο βήμα» καταφέρνοντας να ξεχωρίσει στην Θεσσαλονίκη και να γίνει ένα από τα νέα ανερχόμενα ονόματα της πίστας στην Αθήνα. Μπορεί να την «έχασε» η ιατρική, καθώς μικρή ήθελε να γίνει γιατρός, όμως την κέρδισε το τραγούδι, γοητεύοντας καθημερινά χιλιάδες fan της. Η Γιώτα Βατίτση, μιλάει στο labelnews για την νέα της επιτυχία “Πες μου σ’ αγαπώ” αλλά και για το πως βιώνει την πολύ θετική ανταπόκριση του κόσμου.

Απ’ όσο γνωρίζω μικρή ήθελες να γίνεις γιατρός. Πώς προέκυψε το τραγούδι;

Ναι πράγματι η ιατρική είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρο αν και κατά καιρούς ασχολούμαι με επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτή. Το τραγούδι προέκυψε εντελώς απρόσμενα στην φοιτητική μου ζωή όταν μου έδωσαν το μικρόφωνο να τραγουδήσω για πλάκα, από τότε το αγάπησα όπως καταλαβαίνετε και τραγουδώ ασταμάτητα!

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και στον Πειραιά. Ήταν εύκολη για σένα αυτή η μετάβαση;

Δεν ήταν καθόλου εύκολη η μετάβαση, αλλά μου αρέσει να παλεύω για τους στόχους μου οπότε δεν με σταμάτησε καμία δυσκολία.

Έχεις συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Πάνος Κιάμος, η Τζένη Βάνου, η Άντζελα Δημητρίου, ο Στέλιος Ρόκκος. Ποια από αυτές τις συνεργασίες σου ξεχωρίζεις και γιατί;

Από όλες μου τις συνεργασίες έχω αποκομίσει θετικά στοιχεία όπως επίσης έχω διδαχθεί πολλά πράγματα από μεγάλους  καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία φυσικά από εμένα.

Είσαι νέα και έχεις πετύχει τόσα πολλά! Πιστεύεις πως σε αυτό σε βοήθησε και η τύχη;

Δεν πιστεύω ότι έχω πετύχει πολλά πράγματα ακόμα, απλά προχωράω με αργά αλλά σταθερά βήματα! Έχω πορεία και πράγματα πολλά να δώσω ακόμα.

Πολλοί νέοι τραγουδιστές επιλέγουν να διαγωνιστούν σε talent show. Θα πήγαινες ποτέ σε κάποιο;

Όχι δεν θα διαγωνιζόμουν ποτέ σε talent show, μου αρέσει απλά να τα παρακολουθώ σαν θεατής!

Ποιο είναι το μότο σου;

Το μότο μου; “Στη ζωή σου να σε τρελός και στη δουλειά σου σοβαρός”.

Μια πολύ όμορφη γυναίκα και γοητευτική όπως εσύ, θεωρείς πως η εμφάνιση αποτελεί «όπλο» στην δουλειά σου;

Πιστεύω πως η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο επάγγελμα μου, το ιδανικό βέβαια είναι να έχεις και εμφάνιση και ταλέντο.

Ας μιλήσουμε για το νέο σου τραγούδι “Πες μου σ’ αγαπώ” που κυκλοφόρησε πριν δύο εβδομάδες και ήδη σκίζει. Περίμενες  τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο;

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή αυτού του υπέροχου τραγουδιού! Πιστεύω ότι η ομάδα που συντέλεσε στη δημιουργία του οφείλετε στην επιτυχία του! Εδώ και τρείς εβδομάδες η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και συνεχίζουμε δυναμικά! Με τόσο δυνατή ομάδα δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Τι επιθυμείς να σου φέρει το 2018;

Θέλω η οικογένεια μου κ οι δικοί μου άνθρωποι να είναι γεροί και δυνατοί γιατί αυτοί είναι πάνω από όλα για εμένα και φυσικά επιτυχίες και πραγματοποίηση των στόχων μου! Αυτά για μένα είναι υπεραρκετά !Σας ευχαριστώ πολύ!

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …