Πέμπτη , 18/04/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μάνος Βροντζάκης: «Μετά το Game Of Love δέχομαι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού από τις γυναίκες – Με σταματάνε και μου ζητάνε να τις παντρευτώ στην μέση του δρόμου!»

Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη

Τον γνωρίζαμε ήδη ως μοντέλο και personal trainer, η συμμετοχή του όμως στο το Game of Love τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Ο λόγος για τον Μάνο Βροντζάκη, που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη ακόμη περισσότερου κόσμου ως παίκτης του Game of Love και συνεχίζει να δέχεται την αγάπη του κόσμου ακόμη και μετά τη πρόσφατη αποχώρησή του.

Ο ίδιος μας μιλά στο LabelNews.gr για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για το φλερτ, για την ζωή του ως personal trainer και μοντέλο καθώς και για το απρόοπτο που του συνέβη από θαυμάστριά του.

Πώς αποφάσισες να συμμετέχεις στο Game of Love? Τι πίστευες πως θα σου προσφέρει και τελικά πως εξελίχθηκε;

Στην αρχή δήλωσα συμμετοχή και όταν ο Αντ1 εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για μένα  αρνήθηκα να πάω . Με πήραν 3 φορές τηλέφωνο. Την τέταρτη τελικά με έπεισαν και πήγα. Δε με πίεσε κανείς. Ήθελα και το έκανα γιατί πίστευα πως θα ήταν μια ευκαιρία ο κόσμος που δε με ξέρει να με μάθει, και να μάθει καλυτέρα ποιος είναι ο Μάνος, όπως και έγινε.
Για μένα το παιχνίδι εξελίχθητε πολύ όμορφα γιατί ήμουν ο εαυτός μου αλλά και μπήκα μέσα πολύ συνειδητοποιημένος για τον λόγο που ήμουν εκεί και με το μυαλό στο κεφάλι μου, πάνω απ όλα.  Μου έχει ήδη προσφέρει την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου , κάτι το οποίο είναι τέλειο, και που ούτε κ εγώ περίμενα να είναι τόσο έντονο όλο αυτό, και στο μέλλον ευελπιστώ να με βοηθήσει και στην δουλειά μου.

Μπήκες στο παιχνίδι ως single, πιστεύεις πως αν ήσουν σε σχέση θα δεχόσουν τη πρόταση;

Η αλήθεια είναι πως τα ζευγάρια περνούσαν λίγο πιο δύσκολα κι αυτό είναι λογικό. Ως single , δε με ένοιαζε κάτι έως και κανείς, π.χ που είναι η κοπέλα μου, με ποιον κοιμάται, γιατί την αγκαλιάζει αυτός, κλ.π., ίσα-ίσα το διασκέδαζα, περνούσα όμορφα και προσπαθούσα να κρύψω όσο καλυτέρα μπορούσα την ταυτότητα μου ώστε να μη δώσω στόχο. Παρόλα αυτά όμως και δεσμευμένος να ήμουν θεωρώ πως θα δήλωνα συμμετοχή έχοντας στο μυαλό μου πως και η κοπέλα μου θα ήταν στο ίδιο μήκος κύματος μαζί μου.

Μετά το παιχνίδι σε φλερτάρουν πιο πολύ οι κοπέλες; Σου συνέβη κάτι ακραίο τώρα τελευταία;

Η αλήθεια είναι πως ναι, έχει αυξηθεί το φλερτ από τις κοπέλες και μέσω του Instagram αλλά και από κοντά.
Το ακραίο που μου συνέβη πριν μια εβδομάδα ήταν ότι ενώ έβγαινα από το γυμναστήριο που τελείωνα την προπόνηση μου μια κοπέλα 25 ετών με περίμενε 1,5 ώρα για να μου πει: «Παντρέψου με! Εδώ τώρα στο δρόμο».
Στην αρχή γέλασα γιατί νόμιζα ότι άπλα με τρολάρει, μετά όμως δε με άφηνε να μπω στο αμάξι μου και άνοιξε την πόρτα και μπήκε και εκείνη μέσα. Δεν μπορούσα να την κάνω καλά με τίποτα! Χαχαχαχα

Βρίσκεσαι αρκετά χρόνια στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, τι σε κάνει να αγαπάς αυτό το επάγγελμα; Πώς ξεκίνησε η πορεία σου στο modeling ;

Η πορεία μου στο modeling ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια όπου πρωτοπήγα σε ένα πρακτορείο στην Αθήνα να με δει η μάνατζερ και τελικά έκανα. Από εκεί ξεκίνησα να πηγαίνω σε castings και να κλείνω δουλείες, να κάνω φωτογραφήσεις, πασαρέλες κ.ο.κ. Μου αρέσει ο χώρος της μόδας, παρόλο που περνά δυσκολίες, εγώ επιμένω. Επίσης τι πιο ωραίο να φόρας τα τέλεια ρούχα των σχεδιαστών και να φωτογραφίζεσαι από κορυφαίους φωτογράφους και όλες αυτές οι φωτογραφίες να είναι οι αναμνήσεις σου για το μέλλον.

Παράλληλα είσαι personal trainer και σε προτιμά πολύς κόσμος για την εκγύμναση του, ανάμεσα τους και διάσημοι. Ποιά είναι τα σημεία που φέρνουν την επιτυχία στο personal training;

Θεωρώ πως είμαι επιτυχημένος Personal Trainer γιατί όταν κάποιος ασκούμενος απευθυνθεί σε μένα για τον αναλάβω, αμέσως καταλαβαίνω τον στόχο που θέλει να πετύχει για το σώμα του , αλλά και τον λόγο για τον οποίο μέχρι σήμερα δεν το έχει καταφέρει. Επομένως, προσαρμόζω μια αποκλειστικά προσωπική μέθοδο προπόνησης για τον καθένα ασκούμενο μου ξεχωριστά , για το μέγιστο του αποτελέσματος, και αυτό πετυχαίνει.
Επίσης, είμαι κοντά τους και τους υποστηρίζω ακόμα και να μην έχουμε προπόνηση . Εξίσου σημαντικό για αυτόν που προσπαθεί . Ξέρει πως έχει κάποιον δίπλα του.

Ειδικεύεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα/τύπο γυμναστικής;

Αρχικά να πω πως είμαι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών).
Ειδικεύομαι στο functional training (λειτουργική προπόνηση) , ασκήσεις που σε βοηθούν όχι μόνο να φτιάξεις το σώμα που επιθυμείς αλλά και να μπορεί  το σώμα σου
να ανταποκρίνεται και να λειτούργει στις καθημερινές αντιξοότητες, εμπόδια κλπ. Να είσαι ευκίνητος σε ό,τι κι αν κάνεις.  Επίσης, ειδικεύομαι στην προπόνηση με ιμάντες (ΤRX) αλλά και στην Tabata προπόνηση, Νο1 μέθοδος προπόνησης στην Αμερική όπου και εκεί έχω παρακολουθήσει σεμινάρια, στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον διδάσκω κολύμβηση (εκμάθηση, τεχνική) σε μικρούς και μεγάλους, καθώς ήμουν πρωταθλητής κολύμβησης για 16 συνεχόμενα χρόνια.

Social media: Τι θέση έχουν στην καθημερινότητα σου; Σε έχουν βοηθήσει και στη δουλειά; 

Τα Social Media είναι μέρος της καθημερινότητας μου γιατί είναι μέρος της δουλειάς μου. Πολύς κόσμος με ρωτάει καθημερινά για ασκήσεις που μπορεί να κάνει για να αντιμετωπίσει το χ πρόβλημα που έχει. Γι αυτό και εγώ έχω φτιάξει ένα κανάλι στο YouTube ‘fitnessbyManosVrontzakis’ για να βλέπει ο κόσμος και σε όμορφη βίντεο τι του προτείνω εγώ κάθε εβδομάδα μέσα από το κανάλι μου. Επίσης μέσω του Instagram λαμβάνω καθημερινά μηνύματα αγάπης και θαυμασμού ειδικά μετά τη συμμετοχή μου στο Game of Love, και είναι απίστευτο συναίσθημα.

Πως πιστεύεις ότι μας επηρεάζουν όλα αυτά τα πρότυπα ομορφιάς και ‘τελειότητας’ που δεχόμαστε από κάθε είδους Μέσα; Μπορούν να λειτουργήσουν περισσότερο θετικά ή αρνητικά;

Θεωρώ πως αν είσαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις τον εαυτό σου, δηλαδή αν ξέρεις τα προσόντα σου αλλά και τα μειονεκτήματα σου όσον άφορα την εμφάνιση, τότε επηρεάζεσαι μόνο για αυτό που σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις.
Είμαι υπέρ των αλλαγών και στο να γινόμαστε καλύτεροι για να αισθανόμαστε εμείς πάνω απ’ όλα καλυτέρα με τον εαυτό μας αλλά παν μέτρον άριστον. Η υπερβολή κουράζει και σε αλλοιώνει , κάτι που σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …