Τρίτη , 23/04/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Κατερίνα Τσάβαλου: «Στο παρελθόν είχα αποκλείσει το κομμάτι του γάμου. Ο άνθρωπος όμως που είμαστε τώρα μαζί με έκανε να αλλάξω άποψη»

Συνέντευξη: Αργυρώ Αρβανίτη

Είναι όμορφη, εκρηκτική μα πάνω από όλα θα την  χαρακτήριζες σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας καθώς θεωρείται μια από τις πιο γλύκες και χαμηλών τόνων παρουσίες της τηλεόρασης και όχι μόνο . Η ταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το labelnews.

«Οι ηθοποιοί, δηλαδή οι άνθρωποι που ζούνε πραγματικά από αυτή την δουλίτσα και όχι από άλλα πράγματα, είναι αρκετά τώρα χρόνια απλήρωτοι»

Αυτή την περίοδο σε συναντάμε στην παράσταση «ο Κύκλος» στο θέατρο Σταθμός. Μίλησε μου για τον ρόλο σου.

Κάνω την Λίζα , είναι μια κοπέλα που φαίνεται έτσι πολύ ανάλαφρη και γενικός το κορίτσι που διασκεδάζει και είναι λίγο αφελής, αλλά τελικά βλέπουμε στο τέλος ότι για κάποιο λόγο φέρεται έτσι όπως φέρεται.

Πως είναι να συνεργάζεσαι με τον Burak Hakki ;

Νομίζω είναι η καλύτερη μου εμπειρία μέχρι τώρα, το λέω ειλικρινά. Είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός , καταρχήν να πω ότι είναι πολύ καλός ηθοποιός , έχει χιούμορ είναι ευγενικός , είναι καταπληκτικός πραγματικά.

Προτεραιότητα θα έδινες στον κινηματογράφο, το θέατρο ή την τηλεόραση;

Προτεραιότητα δίνω πάντα στο να εξελίσσομαι σε όλα τα είδη. Φυσικά το θέατρο είναι η βάση του ηθοποιού, είναι όπως ένας χορευτής που πρέπει να περάσει από τον κλασσικό χορό για να κάνει μετά και τα άλλα είδη. Έτσι λοιπόν και το θέατρο πάντα είναι η βάση.  Και αυτό που σε κρατάει στο χώρο αυτό όσα χρόνια περάσουν. Αλλά δεν δίνω προτεραιότητα σε αυτό, προτεραιότητα δίνω στο να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερη και στο θέατρο και στο cinema και στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο ανάλογα ότι προκύπτει κατά καιρούς από δουλειά.

Αν σου ζητούσα να χαρακτήριζες με κάποιο δραματικό ρόλο την ζωή σου, πως θα τον χαρακτήριζες;

Αυτό είναι πολύ μεγάλο πράγμα για να πεις ότι θα χαρακτηρίσω την ζωή μου με ένα ρόλο. Σέβομαι τόσο πολύ τα έργα, των συγγραφέων δηλαδή αν ξεκινήσουμε από τραγωδίες η θεατρικά έργα που δεν μπορώ να πω ότι θα χαρακτήριζα τη ζωή μου. Η ζωή είναι κάτι άλλο και πολλές φορές μας ξεπερνάει.

Έχεις αποκλείσει πολλές φορές στο παρελθόν το κομμάτι του γάμου. Παραμένεις αρνητική;

Το είχα αποκλείσει. Τώρα δεν είναι ένα κομμάτι αποκλεισμένο για εμένα, είναι μια πιθανότητα που προφανώς μου την έβγαλε ο άνθρωπος που είμαστε μαζί  και είναι κάτι που είμαι ανοιχτή πια.

Γενικά είσαι μια γυναίκα ήπιων τόνων που δεν προκαλείς τα μέσα. Τι σημαίνει δημοσιότητα για εσένα;

Κοίταξε να δεις στην Ελλάδα ζούμε , δεν ζούμε στο LA που σημαίνει ότι εντάξει η δημοσιότητα είναι καλή δεν είναι ότι πας κάπου και σε κυνηγάνε οι παπαράτσι, εγώ προσπαθώ να χρησιμοποιώ την δημοσιότητα μου, την δημοσιότητα δηλαδή που έχω για καλό σκοπό, πολλές φορές μέσα από κάποιες κινήσεις κατά των ναρκωτικών, η για τα ζώα η για  ανθρώπους που μας χρειάζονται, επίσης όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Θέλω να πω γι΄αυτό το λόγο χρησιμοποιώ την δημοσιότητα μου η άμα θέλω να προωθήσω την δουλειά μου.

Έχεις μείνει απλήρωτη από δουλειά σου ως ηθοποιός;

 Οι ηθοποιοί δηλαδή οι άνθρωποι που ζουν πραγματικά από αυτή την δουλίτσα και όχι από άλλα πράγματα  είναι αρκετό καιρό τώρα χρόνια απλήρωτοι. Πάντα μας έλεγαν ότι θα σας τα δώσουμε έξι μήνες η οχτώ μήνες μετά αλλά τώρα με την κρίση το χρησιμοποιούνε και ως άλλοθι και έχει ξεφύγει η κατάσταση αλλά πάντα το είχαμε.

Περιθώρια για νέες φιλίες μέσα από το χώρο δίνεις η προτιμάς να κρατάς παιδικές;

Παιδικές φιλίες κρατάω καταρχήν γιατί είναι η βάση . Δηλαδή έχω την κολλητή μου την Άντζελα που είμαστε από το νηπιαγωγείο φίλες η τον φίλο μου τον Μωυσή και αυτός είναι από το σχολείο από το γυμνάσιο, είναι η βάση σου όλα αυτά. Αλλά ναι δίνω περιθώριο νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που έχω καταφέρει και κάποιοι άνθρωποι από τον χώρο όπως η Μπέτυ Λιβανού ή η Χριστίνα Θεοδωροπούλου ας πούμε με τιμούν με την φιλία τους όπως και η κυρία Τζένη Ρουσσέα.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …

Αφήστε μια απάντηση