Σάββατο , 20/04/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS: Ο Μιχάλης Νεοφύτου «Δεν Υποχωρεί» και ήρθε για να μείνει στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι με την φωνή του και την εντυπωσιακή του παρουσία

Συνέντευξη: Αργυρώ Αρβανιτή

Ήδη από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι έχει ξεχωρίσει με την φωνή του και την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο πώς το τραγούδι του «Δεν υποχωρώ» μέσα σε μόλις λίγες ημέρες συγκέντρωσε περισσότερα από 30.000 θεάσεις στο You Tube. Aυτό που κάνει όμως να ξεχωρίζει τον Ελληνοκύπριο Μιχάλη Νεοφύτου είναι το ήθος του και οι χαμηλοί τόνοι που κρατάει επιλέγοντας να ασχολείται μόνο με την δουλειά του, μακριά από τα ανούσια φώτα της δημοσιότητας.

 Πως καθιέρωσες το τραγούδι στη ζωή σου; Υπήρχαν μουσικές επιρροές μέσα από την οικογένεια σου;

Το τραγούδι υπήρχε ανέκαθεν στη ζωή μου.  Θυμάμαι μικρός τον εαυτό μου να τραγουδάει στο σχολείο σε διάφορες εκδηλώσεις που κάναμε και σε διάφορα πάρτι. Μουσικές επιρροές υπήρχανε από τη μεριά του πατέρα μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν αυτοί ο λόγος που ασχολήθηκα με το τραγούδι, αλλά περισσότερο η αγάπη που ένιωθα για το τραγούδι.

Κυκλοφόρησες πρόσφατα το νέο σου τραγούδι με τίτλο ‘’Δεν Υποχωρώ’’ πως αισθάνεσαι που το κοινό το αγκάλιασε αμέσως;

Σίγουρα νιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου που οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής απέδωσαν καρπούς , «Δεν Υποχωρείς» και παίρνεις δύναμη για τη συνέχεια.

Εμφανιζόσουν στο νυχτερινό κέντρο ‘’Συγγρού live’’. Πως προέκυψε αυτή η πρόταση και πως ήταν σαν εμπειρία για εσένα να τραγουδάς σε ένα αρκετά επώνυμο μαγαζί;

Η πρόταση αυτή πρόεκυψε όταν ένα βράδυ βρισκόμουνα στο συγκεκριμένο μαγαζί και ο Χάρης Ακριτίδης μου είχε δώσει το μικρόφωνο να ερμηνεύσω ένα κομμάτι,  μετά από αυτό με άκουσαν έγιναν οι ανάλογες προτάσεις και ξεκινήσαμε συνεργασία. Σίγουρα έχω κερδίσει αρκετά μέσα από αυτή τη συνεργασία και πιστεύω αυτή η εμπειρία θα με βοηθήσει για τη συνέχεια.

Δεν θα πήγαινα σε κάποιο talent show για να αποκτήσω μεγαλύτερη αναγωρισιμότητα

 Κατάγεσαι  από την Κύπρο αλλά ζεις στην Ελλάδα όπως και αρκετοί συνάδελφοι σου. Θεωρείς πως στην Ελλάδα προκύπτουν περισσότερες ευκαιρίες για καριέρα στο τραγούδι; 

Κατάγομαι από τη Κύπρο και συγκεκριμένα από την όμορφη Πάφο. Πιστεύω υπάρχουνε περισσότερες ευκαιρίες για καριέρα στην Ελλάδα από την  Κύπρο γιατί καταρχάς υπάρχουνε περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά  γι αυτό το λόγο αρκετοί Κύπριοι συναδέλφοι μου στην αρχή της καριέρας τους αλλά μέχρι και τώρα βρίσκονται στην Ελλάδα.

Θα πήγαινες σε κάποιο talent show ώστε να αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα;

Δεν θα πήγαινα σε κάποιο talent show για να αποκτήσω μεγαλύτερη αναγωρισιμότητα  γιατί πιστεύω όταν κάποιος αξίζει, έχει θέληση και αγαπά αυτό που κάνει είναι θέμα χρόνου μέχρι να το καταφέρει απλά χρειάζεται σκληρή δουλειά, γερό στομάχι αλλά και να πλαισιώνεται  από τους σωστούς ανθρώπους-συνεργάτες.

Σίγουρα νιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου που οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής απέδωσαν καρπούς , «Δεν Υποχωρείς» και παίρνεις δύναμη για τη συνέχεια

 Βοήθεια από συνάδελφους σου δέχεσαι η επικρατεί παραπάνω ο ανταγωνισμός;

Η αλήθεια δεν έχει τύχει ακόμη να βοηθηθώ από κάποιο συνάδελφο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βλέπουν και ανταγωνιστικά,  ίσως οι συνθήκες δεν το έχουν επιτρέψει στο παρόν στάδιο.

Από ποιους επηρεάζεσαι φωνητικά στο ελληνικό ρεπερτόριο και με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς περισσότερο;

Στο ελληνικό ρεπερτόριο επηρεάζομαι φωνητικά από τον Νίκο Κουρκούλη τον Αντώνη Ρέμο και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τους καλλιτέχνες που έχω αναφέρει πιο πάνω καθώς και με το Γιώργο Μαζωνάκη.

Ποιον θεωρείς το μεγαλύτερο στήριγμα στην ζωή σου;

Από μικρή ηλικία θεωρώ ότι το στήριγμα  μου  είναι ο πατέρας μου αναμφισβήτητα πάντα είναι εδώ για μένα ότι και αν συμβεί και τον ευχαριστώ πολύ.

Τον Μιχάλη πως θα τον χαρακτήριζες με τρεις λέξεις;

Δυναμικός, Πεισματάρης, Αισιόδοξος.

Πες μου με λίγα λόγια τι ονειρεύεσαι για το μέλλον την καριέρας σου;

Για το μέλλον ονειρεύομαι ότι ο κόσμος θα αγαπήσει όλο και περισσότερο τα κομμάτια μου και ότι θα υπάρξουν μεγάλες συνεργασίες στη συνέχεια.

Τι να περιμένουμε από εσένα στην συνέχεια; Θα μπορούμε να σε απολαύσουμε σε κάποιο μαγαζί ξανά;

Το χειμώνα θα υπάρξει συνεργασία με νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα. Τώρα για Καλοκαίρι έχω κλείσει κάποιες εμφανίσεις για Κρήτη και Σεπτέμβριο ετοιμάζουμε καινούργιο κομμάτι, με λίγα λόγια τα καλύτερα έρχονται.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …