Παρασκευή , 29/03/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Ράνια Μαλλιωτάκη: «Δεν με έχουν επηρεάσει οι αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί η μητέρα μου» Η κόρη της Πόπης Μαλλιωτάκη μεγάλωσε, απαρνήθηκε τις πίστες και σπουδάζει ΜΜΕ

Συνέντευξη: Κυριάκος Θεοδοσίου

Με τους γονείς της τραγουδιστές και την ίδια να έχει καλή φωνή, πολλοί θα περίμεναν να στραφεί στο χώρο του τραγουδιού και να ανέβει σε κάποια πίστα. Αντ’ αυτού η Ράνια Γεωργουλέτη – Μαλλιωτάκη, κόρη της Πόπης Μαλλιωτάκη, που ομολογουμένως της μοιάζει καταπληκτικά, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει δημοσιογράφος.

Πώς είναι να έχεις μαμά μια τόσο επώνυμη γυναίκα όσο η Πόπη Μαλλιωτάκη;

Είναι κάτι όμορφο, αλλά όχι κάτι το διαφορετικό. Η μητέρα μου λόγω του επαγγέλματος της μπορεί να είναι ίσως πιο “αναγνωρίσιμη” αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη σχέση μας.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια; Ήσουν απ’ τα παιδιά που δεν χαίρονταν την μητέρα τους όσο θα ήθελαν;

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όπως όλων των παιδιών. Με πολλές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και με πολύ παιχνίδι. Η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μου και όταν χρειαζόταν να λείψει, φρόντιζε να με αφήνει σε καλά χέρια. Αντιλαμβανόμουν το γεγονός ότι έπρεπε να λείψει, κι έτσι ήταν και το σωστό. Είναι η δουλειά της και σε μεγαλύτερη ηλικία απέκτησα περισσότερη κατανόηση πάνω στο θέμα αυτό.

Η αναγνωρισιμότητα της μητέρας σου σας επηρέασαν σαν οικογένεια;

Γενικότερα, δεν επηρεαζόμαστε σαν οικογένεια. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλά. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που μπορεί να συμβεί κάτι και να “αναστατώσει” λίγο τις ισορροπίες της καθημερινότητας μας αλλά όχι και τις μεταξύ μας σχέσεις.

Πώς είχες δει τις σκληρές κριτικές που είχε δεχθεί στο παρελθόν η μητέρα σου;

Η μητέρα μου λόγω της δουλειάς της εκτίθεται και όποιος εκτίθεται, δέχεται και την κριτική. Μία αρνητική κριτική δεν θα με κάνει να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω την μητέρα μου, ούτε και θα με επηρεάσει.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως και ο πατέρας σου τραγουδάει επαγγελματικά…

Ναι, ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής. Ζει στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να ασχολείται με την μουσική και έχει επιλέξει διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Έχοντας δυο γονείς τραγουδιστές και μια καλή φωνή, εσύ αποφάσισες να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία ξεκινώντας σπουδές στον ΑΝΤ1 MediaLab.

Η δημοσιογραφία είναι κάτι που πάντα μου άρεσε. Η έκφραση, η έρευνα, η αναζήτηση, η  συλλογή πληροφοριών, και γενικότερα ό,τι περιβάλει το συγκεκριμένο επάγγελμα με ώθησαν στο να θελήσω να σπουδάσω και να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό.

Αν έκανες συνέντευξη στη μητέρα σου ποια ερώτηση θα ήθελες να της κάνεις;

Ποια ερώτηση, ε; Μου βάζεις δύσκολα. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Σίγουρα όμως, τώρα που σπουδάζω δημοσιογραφία και βλέπω τα πράγματα λίγο πιο “εσωτερικά” αν θέλεις, θεωρώ τη μητέρα μου ένα από τα πρόσωπα που αξίζει να πάρεις συνέντευξη καθώς έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ζωή σε όλους τους τομείς.

Έχεις αποφασίσει ποιο ρεπορτάζ θα ήθελες να υπηρετείς;

Θα ήθελα να ασχοληθώ με το ψυχαγωγικό κομμάτι της δημοσιογραφίας. Σαν άνθρωπος είμαι θετικός και αισιόδοξος. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω με ευκολία στο πολιτικό ρεπορτάζ. Μου αρέσει επίσης το αστυνομικό και το κοινωνικό.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …