Παρασκευή , 29/03/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Mάνος Παπαγιάννης: «Δικαίως κυριαρχεί το Survivor στην ελληνική τηλεόραση. Είναι πολύ καλύτερο από τις αηδίες σήριαλ που παίζονται φέτος!»

Συνέντευξη: Aργυρώ Αρβανίτη

Είναι ηθοποιός και επιτυχημένος επιχειρηματίας μα πάνω από όλα οικογενειάρχης. Ο Μάνος Παπαγιάννης αποκαλύπτεται στο label news και μιλάει για το νέο μέλος που περιμένουν στην οικογένεια, αλλά και για τα σημερινά σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Σας συναντάμε στην παράσταση “πετάει πετάει” στο θέατρο Xυτήριο. Μιλήστε μου λίγο για το έργο και τον ρόλο που υποδύεστε.

Είναι μια παράσταση που χαίρεσαι να υπάρχεις επάνω στη σκηνή , θεωρώ ότι χαίρεσαι να είσαι και θεατής έχει πάρα πολύ πλάκα. Από τις παραστάσεις που έχω συμμετάσχει είναι ίσως η καλύτερη ας το πούμε από άποψη κωμικότητας. Εγώ υποδύομαι τον Σήφη είναι ένας κρητικός φίλος του Μάνου του Μάνου του Ιωάννου ο οποίος έρχεται σε μια ακατάλληλη στιγμή και παρεμβαίνει στην ιστορία η οποία έχει να κάνει ως εξής. Ο Μάνος έχει τρείς  αρραβωνιαστικιές , τρείς αεροσυνοδούς και εκεί εμπλέκομαι εγώ και γίνονται πάρα πολλά είναι κλασική φάρσα. Είναι ένα έργο το οποίο είναι μέσα στην τρέλα βουτηγμένο γι΄αυτό και πάμε καλά. Είμαστε πολύ αγαπημένοι και επειδή η τρέλα αρέσει στον κόσμο, νομίζω ότι είναι το μυστικό της παράστασης αυτής.

Η τηλεόραση σας λείπει; Αισθάνεστε πως υπάρχει κάποιο κενό;

Κενό δικό μου όχι δεν νομίζω. Κενό στην τηλεόραση γενικά νομίζω ότι υπάρχει ένα τεράστιο. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει τίποτα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια δουλειά τηλεοπτική να μου αρέσει.  Φέτος μου έκαναν πρόταση για να συμμετέχω σε τρία σήριαλ από Κύπρο τα οποία θα παιζόντουσαν και εδώ και δεν ήθελα να πάω. Θεωρώ ότι υποτιμάνε την νοημοσύνη του κόσμου. Βέβαια θα μου πεις ποιος είσαι εσύ; αλλά αυτή την αισθητική έχω. Θεωρώ ότι τα πράγματα πλέον είναι πολύ άσχημα και δικαίως κυβερνά το survivor και μπράβο. Είναι πολύ καλύτερο από όλες τις άλλες αηδίες και σήριαλ που βλέπεις. Απορώ με τους ανθρώπους που κρίνουν και διαλέγουν τα συγκεκριμένα σήριαλ.

Όσο αφορά την κόρη σας , η οποία βλέπει όλη την  μαγεία του επαγγέλματος σας αλλά και εσάς καθημερινά στη ζωή σας . Σας έχει πει ποτέ ότι θέλει να ασχοληθεί και η ίδια με την  ηθοποιία;

Το λέει κατά καιρούς και νομίζω προς τα εκεί θα πάει. Έχω αυτή την αίσθηση, αλλά εύχομαι όταν έρθει η ώρα αυτή να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Δεν θέλω να στεναχωρηθεί όπως εγώ! Δεν είναι ένα επάγγελμα τόσο εύκολο και τόσο χαρούμενο έχει στεναχώριες πολλές. Και δεν θα ήθελα να τα ζήσει αυτά. Είμαστε σε μια περίεργη χώρα που το να είσαι ηθοποιός για εμένα είναι αξίωμα, είναι προτέρημα και πρέπει να είσαι περήφανος. Δεν είμαι κατά είναι όμορφο επάγγελμα έχει και ωραίες στιγμές Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα κάποια στιγμή και να εκτιμηθεί ο καλός και να αγαπηθεί αυτός που αξίζει . Εμείς ας πούμε μεγαλώσαμε με κάποια ινδάλματα τα παιδιά τώρα ποιον να έχουν ως ίνδαλμα;

Πέρα από το κομμάτι της ηθοποιίας, ασχολείστε και με το κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Το να πάρετε την απόφαση να ανοίξετε δυο μαγαζιά πως προέκυψε;

Είναι η μόνη δουλειά που μπορώ να κάνω. Είναι το τέταρτο μαγαζί αυτό που έχω , τα άλλα δύο βέβαια δεν τα έχω πια . Από  μικρό παιδί από 12 χρονών δουλεύω μέσα στα μαγαζιά. Την ξέρω καλά αυτή την δουλειά και πάντα ήθελα το δικό μου μαγαζί. Έχω και άλλα όνειρα σε αυτό το κομμάτι είναι κάτι που ξέρω . Ένιωθα πως ίσως χρειαζόταν να κάνω κάτι άλλο για να ξεχνιέμαι και νομίζω ότι είμαι πολύ περήφανος και με τα δυο μαγαζιά. Το Sweeney todd  είναι ναυαρχίδα έχει πάντα πολύ κόσμο, το Amelie είναι πιο χαλαρό να πιείς το ποτό σου και το κοκτέιλ σου με το αγόρι σου.

Το γεγονός ότι είστε ένα δημόσιο πρόσωπο μετράει στην προσεγγίσει παραπάνω πελατείας στο μαγαζί;

Όχι. Είναι αρνητικό θα έλεγα. Δηλαδή εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ σε ένα μαγαζί επειδή είναι του Μάνου Παπαγιάννη. Και; Θα πήγαινα γιατί περνάω καλά, γιατί μου αρέσει η εξυπηρέτηση , οι τιμές, η μουσική και γιατί έχει ωραίο κόσμο και περνάω ωραία. Αν στηριχτείς πάνω σε αυτό πάει καταστράφηκες. Τι είναι αυτό; Αρκετοί συνάδελφοι είχαν μαγαζιά και μάλιστα μεγάλα ονόματα αλλά που είναι όμως τώρα αυτοί; Δεν έχει να κάνει , ίσα ίσα είναι αρνητικό. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα σε ένα μαγαζί για να δω τον Μάνο Παπαγιάννη. Τι είναι ο Μάνος Παπαγιάννης; Θα πήγαινα για να περάσω καλά με τη  παρέα μου. Αυτό προσφέρω και εγώ στα μαγαζιά μου , δεν προσφέρω εμένα.

Περιμένετε νέο μέλος στην οικογένεια. Ποια είναι τα συναισθήματα σας; Ήταν κάτι που το περιμένατε και το είχατε στα μελλοντικά σας σχέδια;

Το θέλαμε δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Το θέλαμε και οι δυο! Για να είμαι ειλικρινείς είχαν περάσει κάπως τα χρονιά και άρχιζα εγώ και το έβγαζα από το μυαλό μου σιγά σιγά αλλά έτυχε και είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι είναι δώρο αυτό που έγινε και σε ωραία στιγμή. Χαίρομαι πραγματικά!

Όλοι αναφέρονται σε ένα πολύ ωραίο και ερωτευμένο ζευγάρι όταν μιλάνε για εσάς και την κ. Δαλιάνη. Πιο είναι το μυστικό που κρατάει την σχέση δυνατή;

Όπως όλα ζευγάρια είμαστε, έχουμε σκαμπανεβάσματα και τσακωμούς . Δεν είμαστε αυτό που φαίνεται, εντάξει στα social media δεν θα βγάλουμε ένα βίντεο που παίζουμε ξύλο. Είμαστε όπως όλα τα ζευγάρια προσπαθούμε συνέχεια και νομίζω ότι είμαστε καλά.

Σαν άνθρωπος με χιούμορ , προβλήματα τα οποία εμφανίζονται στην ζωή σας τα αντιμετωπίζετε και αυτά έτσι, η κρατάτε ένα μέτρο;

Νομίζω ξεφεύγω. Δεν κρατάω μέτρο. προσπαθώ όμως να τα ξεπεράσω όλα. Δεν μπορώ να τα περάσω όλα με τις πλάκες στη ζωή. Ας πούμε εδώ στο μαγαζί πειράζω τα παιδιά , με πειράζουνε και εκείνα. Υπάρχει ένα ωραίο κλίμα είμαστε φίλοι. Και στο θέατρο το ίδιο είμαστε φίλοι όλοι. Και πιστεύω σε αυτό , να περνάμε καλά , να είμαστε ευδιάθετοι και να γελάμε. Παράδειγμα ο σερβιτόρος μπορεί να έχει ένα πρόβλημα προσωπικό , δεν τον αφορά τον πελάτη. Πρέπει να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου. Όπως και στο θέατρο ότι και να έχω πρέπει να ανεβώ και να υποδυθώ τον Σήφη. Δεν τον απασχολεί τον άλλο τι έχω εγώ. Θέλω να έρχεται και να του περνάω κάτι θετικό.

Η παράσταση θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Ναι , θα συνεχιστεί και του χρόνου και τώρα για το καλοκαίρι θα το πάμε στην αυλή του θεάτρου χυτήριο μέχρι τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτέμβρη. Και μετά θα μπούμε πάλι μέσα, για άλλη μια χρονιά όπου θα υπάρχουν αντικαταστάσεις δηλαδή δεν θα είναι ο Μάνος Ιωάννου και η Αγγελική σίγουρα.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …