Παρασκευή , 29/03/2024

Συνεχίζεται το δράμα του μικρού Κωνσταντίνου που μετά τον Καρκίνο διαγνώστηκε με Αυτισμό – Ο άνεργος πατέρας του κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια

Ο μικρός Κωνσταντίνος Μαλλής, χτυπήθηκε από τον καρκίνο πριν ενάμισι χρόνο. Ο πατέρας του κ. Γιώργος Μαλλής μαζί με τη μητέρα του έκαναν τεράστιες προσπάθειες για να μπορέσει ο μικρός να ξεπεράσει τον κίνδυνο ζητώντας μάλιστα τη βοήθεια του κόσμου, που ευτυχώς ανταποκρίθηκε. Αισίως ο Κωνσταντίνος βγήκε νικητής στη μάχη του με τον καρκίνο, κανείς όμως δε φανταζόταν πως το μόλις 3,5 χρονών σήμερα παιδί θα ερχόταν αντιμέτωπο με μια νέα σοβαρή διάγνωση, για αυτισμό.

Ο κ. Μαλλής μας εξηγεί στο LabelNews.gr πως το παιδί πρέπει να υποβληθεί σε θεραπείες που συγκεκριμένα περιλαμβάνουν συνεδρίες εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, θεραπείες συμπεριφοράς και ειδικό παιδαγωγικό. Ο ίδιος παραμένει άνεργος και το ΙΚΑ του καλύπτει μόλις 440 ευρώ,  ποσό που δεν καλύπτει παρά μόνο μερικές ώρες λογοθεραπείας. Συνολικά το παιδί πρέπει να υποβάλλεται σε 53 ώρες θεραπείας τον μήνα, για έναν χρόνο μέχρι να γίνουν νέες εξετάσεις.

Η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Σκοπός είναι φυσικά να μπορέσει να καλύψει το κόστος των θεραπειών. Ο Κωνσταντίνος έχει αποδειχθεί ένα δυνατό παιδί που του αξίζει να ζήσει φυσιολογικά όπως όλα τα παιδιά. Κάθε βοήθεια για το μέλλον του μικρού Κωνσταντίνου είναι πολύτιμη.

Ο τραπεζικός λογαριασμός του κ.Μαλλή: GR8501718590006859123508010

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945871709, Γιώργος Μαλλής.

Η βεβαίωση από το νοσοκομείο:

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …