Τρίτη , 19/03/2024

Τέσσερα ανδρικά μποτάκια που μπορείς να προσθέσεις στην χριστουγεννιάτικη λίστα σου

Άκης Τσακίρης 

Ίσως μιλάμε για τα πιο must have items της αντρικής γκαρνταρόμπας για τον χειμώνα. Τα αγαπημένα μποτάκια κάθε άνδρα έρχονται να προστεθούν στην χριστουγεννιάτική μας λίστα αυτή τη χρονιά, μιας και χειμώνας χωρίς παλτό και μποτάκια δεν νοείται.

Φυσικά μιλάμε για ένα εποχιακό κομμάτι, αλλά αν επενδύσεις στο σωστό ζευγάρι, θα μείνει για πολλά χρόνια στην ντουλάπα και στο στυλιστικό σου οπλοστάσιο. Φέτος λοιπόν δεν επενδύουμε σε ένα απλό outfit των εορτών, αλλά στην χειμερινή μας γκαρνταρόμπα που θα μας ακολουθεί για τα επόμενα χρόνια.

Σίγουρα θα σκεφτείς ότι όλα κάνουν τη βασική δουλειά για την οποία προορίζονται. Θα κρατήσουν ζεστά τα πόδια σου και πάνω από όλα στεγνά. Όμως πρέπει να γνωρίζεις πως καθένα απ’ αυτά καλύπτει διαφορετικές στυλιστικές ανάγκες. Πρόσεξε την επιλογή που θα κάνεις. Κάποιο από αυτά θα μπει σίγουρα κάτω από το δέντρο σου, αν το έχεις προσθέσει στην χριστουγεννιάτικη λίστα σου.

Τα αγαπημένα μας αδιάβροχα μποτάκια της Timberland. Διαχρονικά, always in fashion και άκρως λειτουργικά για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Τα φορούσες σίγουρα στο σχολείο. Αυτό δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει. Είναι ξανά εδώ και μπορούν να σε πάνε πραγαμτικά παντού. Από το γραφείο, μέχρι την εορταστική σου εκδρομή.

Με τα μποτάκια της Toms μπορείς να δώσεις λίγο χρώμα στο outfit σου, που πολλές φορές το βασίζεις στο μαύρο χρώμα, αφού ταιριάζει απόλυτα με την εποχή. Αν θέλεις κιόλας να “πουλήσεις” και λίγο hipster attitude, τότε είναι σίγουρα τα ιδανικά παπούτσια για εσένα.

Τα Massimo Dutti μποτάκια είναι αυτά που θα φορέσεις σίγουρα με το αγαπημένο σου σκούρο τζιν και το πουκάμισό σου στο γραφείο, ή στην βραδινή σου έξοδο. Και δείχνουν ακόμη πιο όμορφα όταν ολοκληρώσεις το outfit σου με μία μαύρη και ζεστή καπαρτίνα. Κομψό και άψογο!

Για εσένα που θέλεις να κάνεις τις βόλτες σου στο κέντρο της πόλης, τα Ugg είναι η απόλυτη επιλογή. Ήρθε η ώρα να δραπετεύσεις στην πόλη ή ακόμη και να ανέβεις στο εξοχικό του κολλητού σου στου βουνό με τα σωστά χρωματιστά και in fashion παπούτσια της σεζόν.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …