Παρασκευή , 19/04/2024

Τίμησαν την τραγουδίστρια θρύλο των 4000 τραγουδιών, Βούλα Γκίκα

Μια από τις θρυλικές τραγουδίστριες της χρυσής δεκαετιας 50-60, την Βούλα Γκίκα, τιμησε η πόλη των Μεγαρων. Η γυναίκα θρύλος που έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 4.000 τραγούδια, ήταν παρούσα και συγκινημένη για την τιμή που της εκανε η πόλη στην οποία ζει για περίπου μισό αιωνα. Τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Μεγαρέων μάλιστα κατέκλυσαν από πολύ νωρίς τον χώρο διεξαγωγής της τιμητικής εκδηλωσης που διοργάνωσε το νομικό πρόσωπο του δήμου «Ηρόδωρος».

Περισσότερα από 450 μέλη των ΚΑΠΗ Μεγάρων, Νέας Περάμου και Κινέττας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της διοίκησης και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την πολυετή της προσφορά στο ελληνικό τραγούδι η τραγουδίστρια και μέλος του ΚΑΠΗ Κινέττας κα Βούλα Γκίκα.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος»και γνωστού δημοσιογράφου κ. Νικολάου Νικόλιζα και θέλοντας να τιμήσουν την σπουδαία τραγουδίστρια κα Γκίκα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Γιάννης Ντουνιάς, η Ελένη Ρόδα, η Νάντια Καραγιάννη, η Μπέσσυ Αργυράκη ο Γιώργος Ζαμπέτας ο νεότερος, επίσης ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο αντιπρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Κώστας Βενετσάνος ο συμπολίτης μας ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, η ηθοποιός και σοπράνο από το εξωτερικό Δέσποινα Τσολάκη και πολλοί ταλαντούχοι μουσικοί όπως ο Γιώργος Στεφανάκης, ο Χρήστος Βυδινιώτης, και ο Σπύρος Παπανικόλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιος Μπούρας, οι Αντιδήμαρχοι κα Ελένη Ρήγα και κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Περάμου και δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος Φωτίου, ο πρώην Δήμαρχος Μεγαρέων και δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Μαρινάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ . Γεώργιος Στρατούρης, τα μέλη του Δ.Σ του νομικού προσώπου κ. Σάντυ Μωραίτη, Αιμιλία Μπεναρδή και ο κ. Δήμητρης Πλαταράς καθώς και πολλοί ακόμα αιρετοί και μη, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές τιμητικών πλακετών στους παραβρισκόμενους τραγουδιστές για την προσφορά τους στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …