Παρασκευή , 29/03/2024

Ταντρικό σεξ: Tα μυστικά του πολυοργασμικού έρωτα – Tι σημαίνει το «άλογο» για τον άντρα και το «ελάφι» για την γυναίκα

Ποιος είπε ότι οι ανατολίτικες τεχνικές δεν χωρούν στο κρεβάτι ενός ζευγαριού; Μάλλον ήρθε η ώρα καλέ μας αναγνώστη, να αφαιρέσεις κάποια taboo από την σεξουαλική σου προσωπικότητα και να προσθέσεις μία αύρα διαφορετική σε όσα σε σταματούσαν μέχρι σήμερα, γιατί όλα έχουν να κάνουν με τα μυστικά που μέχρι σήμερα δεν δοκίμασες και αξίζει να τους αφιερώσεις λίγο χρόνο από τον απλό ερωτισμό του σήμερα…

Άνδρες και γυναίκες, ανοίξτε τα μπλοκάκια σας και κρατήστε σημειώσεις και το πρώτο που πρέπει να ξέρετε είναι πως το Τάντρα αφορά μόνο ζευγάρια, που είναι αρκετό καιρό μαζί και υπάρχει αμοιβαίος έρωτας. Ο Νο1 κανόνας όμως είναι ο εξής: Τάντρα και On Night Stand δεν πηγαίνουν μαζί! Και αυτό γιατί μέσα του κουβαλά τις έννοιες «τεχνική, ενέργεια και αγάπη». Και χρειάζονται όλες!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι σημαίνει το «ταντρικό σεξ»; Με δύο λέξεις, πολυοργασμικός έρωτας. Εύκολο ακούγεται, αλλά είναι δύσκολο στην πράξη. Ειδικά όταν πρόκειται να συνδυάσεις την Φωτιά με το Νερό και δεν είσαι στο Game Of Thrones. Οι λέξεις φωτιά και νερό συμβολίζουν τον άνδρα και τη γυναίκα στην Τάντρα. Οι άνδρες χαρακτηρίζονται ως φωτιά, γιατί ανάβουν σε δευτερόλεπτα, ενώ οι γυναίκες χρειάζονται χρόνο για να έρθουν σε ένα αυξημένο σεξουαλικό επίπεδο. Όπως ακριβώς χρειάζεται και ένα νερό για να βράσει.

Ποιος είπε ότι το μέγεθος δεν μετράει; Στο Τάντρα μετράει για τους άνδρες, αλλά και για τις γυναίκες. Σύμφωνα με το μέγεθος του μορίου σου, το οποίο μετριέται σε πλάτος δακτύλου αντιστοιχείς σε ένα ζώο. Αντίστοιχα, στις γυναίκες συμβαίνει το ίδιο αλλά μετράμε βάθος. Κάπως έτσι προκύπτουν και τρεις κατηγορίες για κάθε φύλο. Η πρώτη για τους άνδρες είναι ο λαγός (6 δάχτυλα), ακολουθεί ο ταύρος (9 δάχτυλα) και τέλος το άλογο (12 δάχτυλα). Για τις γυναίκες η πρώτη κατηγορία είναι το ελάφι (6 δάχτυλα), στη συνέχεια είναι η φοράδα (9 δάχτυλα) και τελευταία κατηγορία ο ελέφαντας (12 δάχτυλα).

Και ήρθε η ώρα για το πιο επίμαχο σημείο του Ταντρικού σεξ. Οι στάσεις. Οι οποίες αξίζει να σημειωθεί πως πρέπει να γίνουν με την παρακάτω σειρά:

Doggy style: Η κλασσική στάση που όλοι αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε στην σεξουαλική μας ζωή.

Ορθή γωνία: Ναι καλά κατάλαβες. Το έχεις δει σε πολλές ερωτικές ταινίες και τώρα είναι απαραίτητο να το κάνεις αμέσως μετά για την καλύτερη απόλαυση της συντρόφου σου. Το challenge εδώ είναι να μην είσαι σε πλήρη στύση όταν μπεις και να είσαι σε τέτοια όταν βγεις.

Υδροχόος: Είναι σε ελεύθερη μετάφραση το γνωστό «ανάσκελο» που όλοι θέλουμε να το κάνουμε πριν τελειώσουμε. Εύκολη κι απλή στάση.

Πλήρης ένωση: Εφόσον έχεις καταφέρει να φτάσεις σε αυτό το σημείο χωρίς να εκσπερματίσεις, αυτό είναι το τελευταίο επίπεδο. Κάθεστε οκλαδόν, με τη γυναίκα από πάνω και τα χέρια της να σε αγκαλιάζουν, καθώς γίνεται η διείσδυση.

Μην ξεχνάς πως μια φορά δεν αρκεί. Ένα ταξίδι απόλαυσης πρέπει να έχει εκτός από τοπική διάρκεια και την χρονική στην συνέχεια της ερωτικής σας ζωής Απαιτεί αρκετή μελέτη και κυρίως όρεξη για να μάθεις νέα πράγματα, κάτι που οι περισσότεροι βαριούνται. Αλλά αν θέλεις να μην σκέφτεσαι πως βαριέσαι όταν θέλεις να κάνεις σεξ με την σύντροφό σου, καλό είναι να το δοκιμάσετε αμέσως.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …