Τρίτη , 19/03/2024

Τα έχει πάρει στο «κρανίο» ο Κυριακού με τα νούμερα του ΑΝΤ1 – Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει στον τηλεοπτικό σταθμό

Τα έχει πάρει στο κρανίο ο Θοδωρής Κυριακού με τα νούμερα τηλεθέασης του νέου προγράμματος. Αναμένονται εκρήξεις και εκπλήξεις με αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του ΑΝΤ1.

Παράλληλα ο  Θοδωρής Κυριακού και τα στελέχη του καναλιού βρίσκονται σε συνεχόμενες συζητήσεις για την ενίσχυση του προγράμματος με νέα πρότζεκτ, όπως το «Big Brother». Ακόμη, ο επιχειρηματίας φαίνεται έτοιμος να «χτυπήσει» με δύο ενδιαφέρουσες κινήσεις την αγορά, η μία εκ των οποίων αφορά στην απόκτηση του ελέγχου της Forthnet, με στόχο τη Nova.

Η υπόθεση για το παραπάνω έχει ήδη πάρει το δρόμο της και έχει κατατεθεί προσφορά, στην οποία ο καναλάρχης προτείνει επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στη Forthnet και «κούρεμα» των δανείων κατά 70%.

Στο επιχειρηματικό του πλάνο φιγουράρει και το σχέδιο για την απόκτηση της ταινιοθήκης του Mega. Ο Στρατής Λιαρέλης, ένα από τα κορυφαία στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, κάποια στιγμή και μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής είχε παραδεχθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …