Παρασκευή , 29/03/2024

Τα ελληνικά αναψυκτικά που αντλούν την έμπνευσή τους από το Αιγαίο και σαρώνουν τα Διεθνή Βραβεία!

Λένε πως τις καλύτερες ιδέες μπορεί να τις γεννήσει μια παρέα φίλων. Και αυτή τη φορά ισχύει πανηγυρικά. Ο Γιώργος Μπάγκος, ο Γιώργος Τσιρίκος και ο Δημήτρης Νταφόπουλος, φτιάχνουν ελληνικά αναψυκτικά, που αντλούν τη έμπνευσή τους από το Αιγαίο και σαρώνουν τα βραβεία!

3 barmen και ένας συνεργάτης τους με μια εταιρία διανομής προϊόντων bar, δημιούργησαν τα αναψυκτικά Three Cents, ένα νέο brand που εξάγεται σε περισσότερες από 15 χώρες και έχει αποσπάσει πολλά βραβεία, αλλά πήρε και υποψηφιότητα το 2016 για “καλύτερο προϊόν της χρονιάς” στα ευρωπαϊκά βραβεία Mixology Awards.

Οι καλές παρέες γράφουν ιστορία και τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν κάνεις αυτό που αγαπάς με πάθος, διαρκές ψάξιμο και προσπάθεια. Αυτό είναι και εξάλλου το moto τους! Ο Γιώργος Μπάφκος, είναι ο μεγαλύτερος από τους τρεις. Με τον Γιώργο Τσιρίγκο γνωρίστηκαν από τα bar και από το διαγωνισμό Disaronno από το 2008. Λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο Δημήτρης Νταφόπουλος, μαζί με τον τέταρτο της παρέας, τον Βασίλη.

Όλα ξεκίνησαν από τα σιρόπια για το κοκτέιλ. “Είναι πράγματα που τα φτιάχνουν πίσω από τα bar, οι barmen μόνοι τους. Και με τον ίδιο τρόπο το κάναμε και εμείς. Και σκεφθήκαμε ότι αυτό μπορεί να είχε νόημα.”, σχολιάζει ο Δημήτρης σε συνέντευξή του. Αργότερα όμως, ήρθε στη ζωή τους η Paloma.

Ένα μεξικάνικο ποτό που λίγοι το γνωρίζουν. Για να φτιάξεις paloma θέλεις grapefruit soda, που υπάρχει μόνο στο Μεξικό, στην Ευρώπη δεν υπάρχει. Και λίγο μετά, η ιδέα για τα αναψυκτικά δεν άργησε να έρθει από τον Γιώργο που δεν σταμάτησε να λέει πως θέλει να κάνει κάτι δικό του, καινούριο και φυσικά που θα πουλήσει.

Μία παρέα αγοριών, αποφάσισε να ενώσει τις γνώσεις του και την αγάπη του Γιώργου για τα αναψυκτικά. Λίγο αργότερα, η μεγάλη κίνηση έγινε και η ζωή συνάντησε μία παρέα που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Η εταιρεία Three Cents δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 2014.

Τέσσερις φίλοι, δημιουργούν την πρώτη σειρά ελληνικών αναψυκτικών που προορίζονται και για ανάμειξη για αλκοόλ και το προϊόν γίνεται ανάρπαστο. Από τους πρώτους μήνες της δημιουργίας τους, τα Three Cents λαμβάνουν πολύ υψηλές κριτικές και κερδίζουν αστέρια ποιότητας από διεθνείς φορείς, ενώ το Difford’s guide ,ένα από τα εγκυρότητα διεθνή site , βαθμολογεί την σειρά των Three Cents με την υψηλότερη βαθμολογία 5+/5 .

Δείτε επίσης

Notaras Dental Clinic: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς οδοντιάτρων ανοίγει τις πόρτες του

Βαγγέλης Καράλης Από τον: Βαγγέλη Καράλη  Το Notaras Dental Clinic ανοίγει τις πόρτες του και …

Αφήστε μια απάντηση