Σάββατο , 20/04/2024

Τα καλύτερα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου που μας συντροφεύουν σε κάθε δυνατό μας Έρωτα

Πείτε μου πόσες φορές μετά από ένα χωρισμό, η μια καινούργια μεγάλη αγάπη δεν μπήκατε στην διαδικασία να ακούσετε κάποιο ερωτικό τραγούδι; Κάποιο τραγούδι γεμάτο πάθος για όσους ερωτεύτηκαν παράφορα και γεμάτο πόνο για όσους βίωσαν τον χωρισμό. Τραγούδια τα οποία σας έκαναν να ταυτιστείτε μαζί τους η να τα αφιερώσετε στον αγαπημένο σας.

Με διαφορά ένας από τους πιο αγαπημένους και γεμάτος συναίσθημα σε κάθε του ερμηνεία είναι ο Γιάννης Πλούταρχος και είμαι σίγουρη πως δεν έχει ξεφύγει από κανενός τα ακούσματα. Είναι ένας καλλιτέχνης που φαίνεται πως ο έρωτας και ο πόνος αποτελούν τεράστια πηγή έμπνευσης για εκείνον και το αποδεικνύει κάθε φορά που τραγουδάει κάποια μεγάλη του επιτυχία αφού καταφέρνει να σε αγγίξει και να σε ανατριχιάσει. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα πιο ερωτικά τραγούδια του αγαπημένου σε όλους μας τραγουδιστή που ακουστήκαν ποτέ.

Θα ανεβώ στο πιο ψηλό βουνό, Ο άνθρωπος μου, Φυσάει πολύ, Το καλύτερο παιδί, Φοβάμαι πως (εδώ πρέπει να αναστέναξαν πολλοί), Σε ξεπέρασα, Σαν να είσαι εδώ, Αχ κορίτσι μου, Το γράμμα, Όλα σε εσένα τα βρήκα, Πόσο ωραία ματιά έχεις ( και δεν αναφερόμαστε μόνο στα γαλανά), Απόψε αιμορραγώ, Ψυχή μου πονάς, Γιατί έχω εσένα, και είναι μόνο μερικά από τα πιο δυνατά και γεμάτα αισθήματα τραγούδια από το καλύτερο παιδί.

Κομμάτια τα οποία μας συντρόφεψαν σε κάθε πόνο, χωρισμό και καινούργιο έρωτα που ήρθε στην ζωή μας. Τραγούδια γεμάτα συναίσθημα που ταυτίστηκαν με ιστορικά γεγονότα που ζήσαμε, που μας προκάλεσαν δάκρυα χαράς και λύπης και ήταν πάντα στις επιλογές μας σε κάθε αφιέρωση που κάναμε.

Είτε καθισμένοι στον καναπέ με μια φωτογραφία στο χέρι, είτε σε ένα κρεβάτι ξαπλωμένοι, η ακόμα και ακούγοντας απλά ραδιόφωνο δεν υπάρχει περίπτωση να μην μας διαπέρασε κάποιο από τα παραπάνω τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου και να μην μας ξύπνησε αναμνήσεις η να μην μας άφησε μια όμορφη γλύκα μιας καινούργιας αγάπης. Γιατί όλα τα τραγούδια που ερμηνεύει με την ψυχή του είναι ικανά να ξυπνήσουν μνήμες σε κάθε άνθρωπο που τον έχει χτυπήσει ο έρωτας με βέλος.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …