Τρίτη , 19/03/2024

Τα Insta Stories είναι η νέα μόδα για να φλερτάρεις – Πώς λειτουργούν οι singles για να βρουν το ταίρι τους

Μπορεί τα social media να «γεννήθηκαν» με σκοπό να φέρουν πιο κοντά τους ανθρώπους με την δημιουργία μίας διαδικτυακής κοινότητας, αλλά όπως φαίνεται, οι περισσότεροι το εξέλιξαν αρκετά, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα τον ρόλο των μέσων κοινωνικών δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα, στην εύρεση συντρόφου.

Το φλερτ δεν σταματά σε Facebook, Twitter και Instagram, με πολλές σχέσεις και πολλούς μεγάλους έρωτες, να έχουν γεννηθεί μέσα από ένα απλό χαιρετισμό, ένα like ή ένα comment σε κάποιο post. Τα Insta Stories όμως ήρθαν να φέρουν μία νέα μόδα στο διαδικτυακό φλερτ και μάλιστα, έναν πιο εύκολο τρόπο να φλερτάρεις με κάποιον ή κάποια.

Στο Instagram θα βρεις πολλούς τύπους ανδρών που είναι έτοιμοι να σε φλερτάρουν. Συνήθως, εκείνοι που είναι οι «σίγουροι φλερτάκηδες» της υπόθεσης είναι «ΟΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΙ». Εκείνοι που μόλις μία χρήστης ανεβάσει ένα φαγητό, ένα γλυκό ή αποσπασματικά μία συνταγή, όχι μόνο θα στείλουν αμέσως μία απάντηση του τύπου «Πολύ ωραίο» ή «Σε ποιο μαγαζί είναι αυτό;», αλλά θα συνεχίσουν την κουβέντα κανονικότατα. Το ένα θα φέρει το άλλο και το επόμενο απόγευμα θα πιείτε καφέ με μόνο σκοπό να συζητήσετε για την αγάπη σας για την μαγειρική. Εκείνος μπορεί να μην ξέρει να βράζει ούτε ένα αβγό, αλλά η κίνηση μετράει.

Από την άλλη, θα βρεθείς και στην μάστιγα των «Στενών Φίλων». Εκεί και αν έχουμε να κάνουμε με μία τυπική περίπτωση «Χρυσού Κουφέτου». Η δημιουργία του Post των Στενών Φίλων, δημιουργήθηκε με σκοπό, ο χρήστης, να προσθέτει μία ιστορία που θέλει να δουν συγκεκριμένα άτομα. Πώς γίνεται το φλερτ; Εντελώς τυχαία για εκείνη, αλλά πολύ προγραμματισμένα από την μεριά σου φίλε αναγνώστη. Ανεβάζεις μία φωτογραφία σου που είσαι τέλειος, με 17 φίλτρα και χωρίς κανένα ψεγάδι. Αλλά τι κρίμα! Την έβαλες καταλάθως στους Στενούς Φίλους σου και τώρα δεν ξέρεις πώς να το αφαιρέσεις. Η κουβέντα φυσικά δεν θα σταματήσει εκεί, αν έχεις και ένα ωραίο σώμα. Το ραντεβού τετ-α-τετ είναι σίγουρο!

Τέλος, θα πρέπει να ξέρεις, πως το εύρημα των ερωτήσεων στις ιστορίες του Instagram, είναι καθαρά για να φλερτάρεις και για κανέναν άλλο λόγο. Έχεις δει κανέναν που είναι σε σχέση να το κάνει; Ποτέ! Αντιθέτως, οι singles του Instagram, ανεβάζουν μία φωτογραφία τους με το αυτοκόλλητο των ερωτήσεων γράφοντας: «Κάνε μου μία ερώτηση». Σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό, να ρωτήσεις κάτι που ίσως δεν θα το έγραφες ποτέ σε σχόλιο (εκτός αν είσαι στο twitter που όλα επιτρέπονται). Μην φοβηθείς! Μπορείς να ρωτήσεις οτιδήποτε χωρίς να ξέρει κανείς άλλος πέρα από τον παραλήπτη, τι έγραψες. Αν η ερώτηση είναι ενδιαφέρουσα, τότε σίγουρα θα λάβεις σύντομα απάντηση και το chatting δεν θα σταματήσει εύκολα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …