Πέμπτη , 25/04/2024

Τι συνέβη με την Έλλη Στάη και απουσίαζε χτες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open – Αδιαθεσία ή δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας για τα νούμερα τηλεθέασης; – Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ

Χτες η Έλλη Στάη απουσίαζε από το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Open και στην θέση της βρέθηκε η  η Στέλλα Γκαντώνα η οποία παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Open το Σαββατοκύριακο.

Η τηλεπαρουσιάστρια Ελλη Στάη ανακοίνωσε η ίδια μέσω των social media: «Ένας ξαφνικός πυρετός με κρατάει απόψε μακριά σας, από τις ειδήσεις του Open στις 7»

Από την άλλη υπάρχουν ψίθυροι από τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη που λένε, ότι εκτός από την αδιαθεσία της παρουσιάστριας, η απουσία της οφείλεται στην μεγάλη δυσαρέσκεια που έχει για τα τεχνικά λάθη του δελτίου και την ανετοιμότητα του τηλεοπτικού σταθμού να βγει στο αέρα άρτια τεχνικά.

Η παρουσιάστρια θεωρεί ότι τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, 7,2 Γενικό Σύνολο και 4,8 Δυναμικό Κοινό την Πέμπτη 25/11 και Παρασκευή 26/11 Γενικό Σύνολο 6,1, οφείλονται στα τεχνικά προβλήματα του σταθμού.

Έτσι ως διαμαρτυρία, τρόπο πίεσης, αλλά και αξιοπρέπειας της παρουσιάστριας, μέχρι να διορθωθούν τα πράγματα αποφάσισε να μένει χτες εκτός του δελτίου ειδήσεων.

Εξάλλου η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Έλλης Στάη στην τηλεόραση σημαδεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο κάτι που η παρουσιάστρια δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει.

Εμείς ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα την αδιαθεσία που την ταλαιπωρεί και να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα άμεσα.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …