Παρασκευή , 19/04/2024

Για ποιους λόγους τον Χειμώνα ανεβαίνει περισσότερο η λίμπιντο και αναζητούμε πιο συχνά σωματική επαφή και σεξ;

Όταν ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να κρυώνει πολύ, όλοι μας αναζητάμε ένα ζεστό μέρος να τρυπώσουμε, και πόσο μάλλον ένα ζεστό γυμνό κορμί κολλημένο πάνω στο δικό μας, να μας ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα άκρα. Στα παρακάτω παραδείγματα θα δείτε πως οι συνθήκες ευνοούν πολύ και δεν είναι καθόλου μύθος πως ο χειμώνας φέρνει μαζί του πέρα από κρύο και αρκετό σεξ.

Πιο ενεργά σπερματοζωάρια

Είναι γεγονός πως η ποσότητα και η περιεκτικότητα σπερματοζωαρίων σε κάθε εκσπερμάτιση είναι λιγότερη τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες έτσι εξηγείται και γιατί οι περισσότερες εγκυμοσύνες ξεκινάνε τον χειμώνα.

Πιο ζεστά συναισθήματα

Όσο πιο οικεία νιώθουμε με κάποιον, τόσο πιο απολαυστικό σεξ κάνουμε μαζί του. Δεν είναι, όμως μόνο το κρύο της εποχής που μας κάνει να θέλουμε να πλησιάσουμε περισσότερο τον σύντροφό μας. Μία επιπλέον ανάγκη για εγγύτητα και καλύτερη επαφή εμφανίζεται καθώς η θερμοκρασία πέφτει. Συναισθήματα συντροφικότητας και τρυφερότητας, αυξάνουν το σεξ και το σεξ αυξάνει τα συναισθήματα αυτά.

Ζεστές αγκαλιές και στάσεις

Κι όμως, τα σώματά μας αναζητούν όση περισσότερη επαφή γίνεται για να παράγεται αρχικά θερμότητα. Αγκαλιές στον δρόμο, στον καναπέ, στο κρεβάτι. Με την εγγύτητα όμως, πρόκειται να ξεκινήσει και μία έκρηξη από ορμόνες στον εγκέφαλό σας που θα θέλουν να είστε όσο πιο κοντά γίνεται, όλο και πιο πολύ. Ικανοποιώντας την ανάγκη σου για ζεστασιά, θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του σεξ.

Ανεβασμένη σεξουαλική επιθυμία για τους άντρες διότι έχουν έντονη επιθυμία να έχουν μπροστά τους ένα γυναικείο σώμα για να το ζεστάνουν με την ερωτική τους διάθεση.

Τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, οι άντρες έδειχναν περισσότερο ερωτικό ενδιαφέρον και επιθυμία προς τις γυναίκες που φορούν πιο αποκαλυπτικά ρούχα. Η εξήγηση σε αυτό έρχεται αν σκεφτούμε πως με το κρύο κρύβουμε τα σώματά μας κάτω από πολλά υφάσματα και το δέρμα δεν είναι τόσο εμφανές. Έχουν λοιπόν την ανάγκη  να δουν και να απολαύσουν αυτό που κρύβεται βασικό χαρακτηριστικό όσων θέλουν αυτό που δεν είναι εύκολο να έχουν που τους ανεβάζει τη διάθεση.

Φωτιά, κεράκια ή τζάκι

Αν έχετε τζάκι, η εποχή που θα το χρειαστείτε πλησιάζει. Μια έρευνα κάποτε επιβεβαίωσε πως όταν ο άντρας κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να ανάψει το τζάκι, η γυναίκα που τον βλέπει ως δυνατό και προστατευτικό άντρα ανυπομονεί να μπει στην αγκαλιά του και να τον γδύσει ολόκληρο από πάνω μέχρι κάτω. Αν δεν έχετε τζάκι, τα κεριά μπορούν να βοηθήσουν στην δημιουργία ενός ρομαντικού σκηνικού που θα σας φέρει πολύ κοντά σε ένα ζεστό παθιασμένο έρωτα δίπλα από την φωτιά.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …