Τρίτη , 19/03/2024

Το αμερικανικό δίκτυο NBC στα γυρίσματα νέας εκπομπής του Open

H φωτογραφία των Αμερικάνων με ελληνίδα παρουσιάστρια

Το αμερικανικό δίκτυο NBC βρέθηκε στην Αθήνα και στα γυρίσματα της εκπομπής της Ιωάννας Λίλη «Revenge Body» που αναμένεται να δούμε τον Μάρτιο στην τηλεόραση του Open.

O διευθυντής των παραγωγών του NBC, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr έμεινε ενθουσιασμένος από τα γυρίσματα της ελληνικής εκπομπής που έχει πάρει τα δικαιώματα από το NBC για το «Revenge Body».

Μάλιστα ο Dennis Hartman ευχαρίστησε προσωπικά την Ιωάννα Λίλη για την υπέροχη φιλοξενία και δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά της Φιλιώς Γιαννακοπούλου Project Manager της εκπομπής, αλλά και από τον παραγωγό Νίκο Μενουδαράκο.

Η Ιωάννα Λίλη στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram γράφει: «Καλημέρα-Καλημέρα φίλοι μου!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!! Ξεκινήσαμε γυρίσματα για Revenge Body που σε λίγο καιρό θα είμαστε στους δέκτες σας!! Μαζί με τον @denhart11 -Senior producer,International Format Production and Development,at NBCUniversal Media ,LLC!!! Thank you for being with me-with my team-for your support it was fantastic!!!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα-Καλημέρα φίλοι μου!!! Καλό ΣΚ σε όλους!!! Ξεκινήσαμε γυρίσματα για Revenge Body που σε λίγο καιρό θα είμαστε στους δέκτες σας📺!! Μαζί με τον @denhart11 -Senior producer,International Format Production and Development,at NBCUniversal Media ,LLC!!! Thank you for being with me-with my team-for your support it was fantastic!!! @revenge_bodygr #soon #photowith @denhart11 #sohappyforthis #project #cantwait #myteamisthebest #wishu #beautiful #weekend ❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Το «Revenge Body» είναι αμερικάνικη εκπομπή που παρουσιάζει για χρόνια με επιτυχία η Khloé Kardashian. Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη στο Open. Tο «Revenge Body» αναλαμβάνει να «μεταμορφώσει» τους συμμετέχοντες και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών να τους «ξαναδώσει πίσω τη χαμένη τους ζωή». Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο, θα υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία εξαιρετικά ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Άνθρωποι που εξαιτίας της έντονης κριτικής από το περιβάλλον τους έχουν πάψει να πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν χάσει την αισιοδοξία τους και την αυτοπεποίθησή τους. Συνήθως πρόκειται για υπέρβαρα άτομα αλλά στο «Revenge Body» θα δούμε και διαφορετικές περιπτώσεις. Είτε όμως πρόκειται για υπέρβαρα άτομα, είτε όχι, ο στόχος όλων είναι ένας. Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά -και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Να κερδίσουν τη ζωή τους πίσω.

Πηγή: Star.gr, Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …