Παρασκευή , 29/03/2024

“Το ελάχιστο της βοήθειας σας για εμένα, λέγεται Ζωή!” – Η έκκληση του άνεργου μουσικού Δημήτρη για να μην χάσει το χέρι του

Μια άτυχη στιγμή έφερε τα πάνω –κάτω στη ζωή του. Ο 32χρονος Δημήτρης Τρύφωνας, μετά από επικίνδυνο ατύχημα που είχε τον Ιούνιο του 2015 με τη μηχανή του, υπέστη ολικού τύπου πάρεση του βραχιονικού πλέγματος, κινδυνεύοντας να χάσει το χέρι του. Στη προσπάθειά για επαναφορά του χεριού στη κανονική του κατάσταση έχει ήδη υποβληθεί σε μια σειρά σοβαρών χειρουργικών επεμβάσεων, ωστόσο το χέρι του παραμένει σε κατάσταση ολικής παράλυσης.

Η ελπίδα των γιατρών και του ίδιου για αποκατάσταση του χεριού του κατά 60% ως βοηθητικό λειτουργικό υπάρχει, ώστε να μπορέσει έστω να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά του και να ισιώσει ο αγκώνας του, αλλά αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο ανοίγοντας έναν νέο κύκλο επεμβάσεων και θεραπειών που μάλιστα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Ο Δημήτρης Τρύφωνας πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε δύο επεμβάσεις νευρομεταθέσεων και μοσχευμάτων στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Ο ίδιος είναι άνεργος, πρώην μουσικός, αφού παρά τις προσπάθειές του και τη προθυμία του να δουλέψει βρίσκει τις πόρτες κλειστές λόγω αυτού του προβλήματος υγείας. Επομένως, του είναι αδύνατον να καλύψει τα έξοδα για τα χειρουργεία, τις κλινικές και τις φυσικοθεραπείες.

«Το ελάχιστο της βοήθειας σας για μένα, λέγεται ΖΩΗ!!» αναφέρει ο ίδιος, ζητώντας με σεβασμό την οικονομική στήριξη όσων έχουν τη πρόθεση να τον βοηθήσουν να πάρει τη ζωή ξανά στα χέρια του.

Κάθε συμβολή για να συγκεντρωθεί το ποσό των 18.000 ευρώ είναι πολύτιμη ώστε να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα των επεμβάσεων και των θεραπειών.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :IBAN:GR64 0171 5820 0065 8210 9834 603
Swift(bic): PIRBGRAA
Δικαιούχος :Τρύφωνα Ελένη  Τηλέφωνο: 6947106555, Δημήτρης Τρύφωνας

https://www.facebook.com/dimitris.tryfwnas/videos/1806229062744558/

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …