Τετάρτη , 24/04/2024

Το καλοκαίρι ήρθε, οι διακοπές σου πλησιάζουν και το γυμναστήριο πέρα από σύμμαχος, γίνεται και «προξενήτρα» – Μάθε τα μυστικά για το τέλειο φλερτ στο γυμναστήριο…

Το γυμναστήριο κάποτε αποτελούσε ιερό ναό για όποιον αγαπούσε πολύ την άθληση και την υγεία του, καθώς οι λόγοι που τον έστρεφαν σε αυτό ήταν καθαρά η άθληση και μόνο. Βέβαια μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω μην σας πω από εποχές αρχαιότητας αφού με τα χρόνια τα γυμναστήρια έγιναν παραπάνω μόδα για την διόρθωση της εξωτερικής εικόνας και του καλλωπισμού μας, παρά για την υγεία του σώματος μας.

Σήμερα το γυμναστήριο έχει κερδίσει όμως και όλους όσους αγαπούν το διαφορετικό φλερτ αφού αναμφισβήτητα είναι ένας χώρος γεμάτος νέους ανθρώπους που αθλούνται σε μια ατμόσφαιρα με διάχυτο το ερωτικό στοιχείο. Η θέα των εκτεθειμένων κορμιών ενισχύει αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι το κατάλληλο μέρος για να γνωρίσεις έναν άντρα η αντίστοιχα μια γυναίκα. Ποια είναι τα θετικά ώστε να συμβεί αυτό για μια γυναίκα; Σε παρατηρούν πολλοί άντρες. Αν είσαι ελεύθερη αυτό είναι καλό. Βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους με τα ίδια υγιή πρότυπα και ενδιαφέροντα. Μπορείς να περιεργαστείς το κορμί κάποιου την ώρα που γυμνάζεται.

Το γυμναστήριο έχει καλό φωτισμό και δεν έχει αλκοόλ. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τις γυναίκες που δε τους αρέσει το σκηνικό του μπαρ. Αν διστάσεις να τον πλησιάσεις την πρώτη φορά δεν πειράζει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα τον ξαναδείς. Μπορείς απλώς να τον κοιτάξεις τη μια μέρα, να του χαμογελάσεις την άλλη και τέλος να τον πλησιάσεις. Φρόντισε να γνωρίζεις τις μέρες που έρχεται στο γυμναστήριο ώστε να ντύνεσαι ανάλογα…

Είναι εύκολο να μιλήσεις σε έναν άντρα μέσα στο γυμναστήριο, γιατί συνήθως αφιερώνει αρκετή ώρα στα βάρη με ενδιάμεσα διαστήματα χαλάρωσης μετά από κάποια σετ ασκήσεων. Την ώρα που χαλαρώνει, μπορείς να τον πλησιάσεις με την πρόφαση ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο όργανο.

Ακόμα καλύτερα, μπορείς να ρωτήσεις πώς λειτουργεί, ενθαρρύνοντας δύο πράγματα: 1) μία συζήτηση μεγαλύτερης διάρκειας 2) την αίσθηση ότι είναι χρήσιμος και έχει ενδιαφέρον.

Ενώ αντίστοιχα για να φλερτάρει ένας άντρας αυτή που θα του κινήσει το ενδιαφέρον  θα πρέπει να προσέξει τα εξής να δείχνει ότι όντως έχει έρθει γυμναστήριο για να φτιάξει το σώμα του και όχι ότι πήρε σβάρνα τους χώρους άθλησης για να βρει γκόμενα. Δεν υπάρχει πιο θλιβερή εικόνα για έναν άντρα.

Να μυρίζει όμορφα. Να φοράει αποσμητικό και καθαρά ρούχα. Και λίγο άρωμα, αλλά λίγο! Να μην κάνει υπερβολές με το ντύσιμο. Μία φόρμα κι ένα t-shirt αρκούν. Όχι στενά, όχι κορδέλες, και καλύτερα ούτε αμάνικα.

Τέλος αν σου αρέσει κάποια, βεβαιώσου ότι σ’ έχει δει να την κοιτάς, αλλά διακριτικά πάντα. Απλά πέρνα από μπροστά της, απομακρύνσου και τσέκαρε αν κοιτάζει προς την κατεύθυνσή σου. Με αυτά τα μικρά μυστικά  δεν θα μείνετε ούτε μόνοι αλλά ούτε με θερμίδες από κάποια «χυλόπιτα».

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …