Παρασκευή , 19/04/2024

Το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός Ελένη Δημακοπούλου, από τις “Καρυάτιδες” στο Next Top Model

Το νεαρό μοντέλο Ελένη Δημακοπούλου συμμετέχει στον πρωτότυπο αρχαιοελληνικό διαγωνισμό «Καρυάτιδες 2019». Εκτός από μοντέλο ασχολείται και με το θέατρο ως ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας σε διεθνή φεστιβάλ. Η Ελένη μας αποκαλύπτει πως του χρόνου θα την δούμε και στο next top model δηλώνοντας συμμετοχή στο διάσημο ριάλιτι μοντέλων.

 – Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το modeling;

Όλα ξεκίνησαν εντελώς τυχαία. Πριν από λίγο καιρό μου έκαναν πρόταση να πρωταγωνιστήσω σε μια ταινία μεγάλου μήκους για φεστιβάλ του εξωτερικού στην οποία θα πρέπει να υποδυθώ το ρόλο ενός μοντέλου. Έτσι, όταν άρχισα να φωτογραφίζομαι για τις ανάγκες του ρόλου, ο φωτογράφος διαπίστωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και μου είπε να σκεφτώ να ασχοληθώ και επαγγελματικά.

– Ποια πιστεύεις ότι είναι τα πιο δυνατά σημεία επάνω σου, εμφανισιακά αλλά και ως προσωπικότητα;

Εμφανισιακά πιστεύω ότι τα δυνατά μου σημεία είναι το  πρόσωπό μου και τα  πόδια μου. Ως προσωπικότητα θεωρώ ότι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι  ο δυναμισμός μου και το πάθος και η όρεξή μου να δημιουργήσω.

– Φέτος συμμετέχεις και στον πρωτότυπο διαγωνισμό ομορφιάς «Καρυάτιδες 2019». Περί τίνος πρόκειται και ποιες είναι οι προσδοκίες σου;

Ο διαγωνισμός ομορφιάς «Καρυάτιδες 2019» είναι ένας νέος θεσμός, μια δράση πολιτισμού που δημιουργήθηκε πέρυσι. Σχετίζεται με την Αρχαία Ελλάδα, αφού, σύμφωνα με πηγές, οι Καρυάτιδες ήταν υπαρκτά πρόσωπα, οι γυναίκες της πόλης των Καρυών. Η συμμετοχή μου στο διαγωνισμό αυτό πιστεύω θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου ως μοντέλο.

– Ποια είναι η άποψή σου για τα ριάλιτι μοντέλων; Θα ήθελες να συμμετέχεις;

Θεωρώ ότι τα ριάλιτι μοντέλων δίνουν την ευκαιρία σε ένα μοντέλο να εξελιχθεί στο χώρο της μόδας. Αλλά για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να εκπαιδευτεί σκληρά σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς και να αξιολογηθεί επαγγελματικά από ειδικούς στο χώρο της μόδας. Θα ήθελα να συμμετέχω σε ένα τέτοιο ριάλιτι μόδας και εφόσον μου το επιτρέψουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις μπορεί να με δείτε του χρόνου στο επόμενο Greece’s Next top model.

– Τι θυσίες χρειάζεται να κάνει ένα μοντέλο όπως εσύ για να διατηρείται σε φόρμα και με ένα καλλίγραμμο σώμα όπως το δικό σου;

Ένα μοντέλο πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, η οποία θα πρέπει να συνδυάζεται με την κατάλληλη γυμναστική. Και το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να έχει καλή ψυχολογία, στην οποία συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό η στήριξη από την οικογένεια.

– Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου για το μέλλον;

Θέλω να κάνω φωτογραφίσεις για μεγάλες εταιρείες ρούχων και να συνεργαστώ με καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της μόδας. Με ενδιαφέρει επίσης και η υποκριτική και η τηλεόραση.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …