Παρασκευή , 29/03/2024

Το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα που θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένο στα Αγγλικά σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης με τίτλο «Cave of Silence»

Ύστερα από την μεγάλη απήχηση και αγάπη που γνώρισε στην Ελλάδα το βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα «Η ζωή που έλειπε» πλέον ταξιδεύει και στο εξωτερικό!

Ο πετυχημένος συγγραφέας με μια πρωτότυπη κίνηση αποφασίζει να μεταφράσει το βιβλίο με τίτλο «Cave of Silence» και να κυκλοφορήσει σε όλες της μεγάλες πόλης της Ευρώπης.

Μεγάλα βιβλιοπωλεία από χώρες της Ευρώπης ήδη έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για το βιβλίο με τον συγγραφέα να κάνει ένα σπουδαίο βήμα στο εξωτερικό και την σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία.

Mεγάλος αρωγός στην κυκλοφορία, οργάνωση και έκδοση του βιβλίου είναι η Ιταλική κατασκευαστική εταιρεία Realize Italy, με τον γνωστό φιλέλληνα Ιταλό και ιδιοκτήτη της Realize κύριο Simone Arnaboldi να δείχνει εμπράκτως για ακόμη μια φορά την εκτίμηση που έχει στην χώρα μας και σε δράσεις που προωθούν και υποστηρίζουν, τα γράμματα, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

To «Cave of Silence» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 10/2 από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Η ζωή που έλειπε:

«Κάποιες φορές η ιστορία και η αληθινή ζωή γράφουν τα πιο δυνατά σενάρια, εξίσου σοκαριστικά με αυτά που έχει τολμήσει να αγγίξει η λογοτεχνία. Ο Κώστας Κρομμύδας έχει συνθέσει τις ζωές των χαρακτήρων του εμπνεόμενος ακριβώς από μια τέτοια ιστορία και καταφέρνει να παρασύρει τον αναγνώστη ακολουθώντας τα πάθη, τα διλήμματα και τις αποφάσεις των ηρώων του, που καθορίζουν και την εξέλιξη του βιβλίου του. Το βιβλίο κυκλοφορεί με αναθεωρημένο και εμπλουτισμένο κείμενο και εγγυάται στον κάθε έναν που θα το κρατήσει στα χέρια του ότι μετά την ανάγνωσή του δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος.»

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση