Σάββατο , 20/04/2024

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο Νίκος Ευαγγελάτος – Του παίρνει την θέση στο Epsilon ο «άσπονδος εχθρός» του Έλλη Στάη – Εκνευρισμένος ο παρουσιαστής και η κόντρα του με την Έλλη εδώ και 12 χρόνια!

Η Έλλη Στάη έχει πραγματοποιήσει ήδη συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Epsilon και το μόνο που απομένει είναι η οριστική συμφωνία και οι τελικές υπογραφές για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Έτσι λοιπόν τα δελτία ειδήσεων του Epsilon θα έχουν «άρωμα γυναίκας» με την Έλλη Στάη, την Λίνα Δρούγκα και την Αμαλία Κάντζου.

Εκτός όμως από το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών του σταθμού, που πρόκειται να παρουσιάσει, η Έλλη Στάη αναμένεται να έχει έναν ακόμη ρόλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο τραπέζι δεν τέθηκε μόνο η παρουσίαση του δελτίου αλλά και εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή που θα έχει… τη ματιά της Έλλης!

Στην αντίπερα «όχθη» ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Epsilon, βρίσκεται σε συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική του στέγη, (αν βρεθεί), με τον παρουσιαστή να το “φυσάει και να μην κρυώνει” μαθαίνοντας ότι αντικαταστάτρια του στο Epsilon, θα είναι η Έλλη Στάη, με τους δύο παρουσιαστές να είναι στα «μαχαίρια», με μια κόντρα που ξεκίνησε το 2006 όταν παρουσίαζαν μαζί το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν και οι δυο, ήταν μια «συνεργασία εφιαλτική» που δεν κράτησε ούτε ένα μήνα!

Που θα το περίμενε ο Νίκος Ευαγγελάτος, ότι 12 χρόνια μετά o «άσπονδoς εχθρός» του, θα του έπαιρνε την θέση!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …