Τετάρτη , 24/04/2024

Το Club με την πιο αυστηρή πόρτα, τα περίφημα κοκτέιλ και τους μεγιστάνες που φτάνουν εν πλω – Αυτό είναι το διάσημο Club Reina στην Κων/πόλη που “βάφτηκε” με αίμα

Αιματηρή  επίθεση εναντίον νυκτερινού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 39 ανθρώπων και τραυματίζοντας άλλα 69 βυθίζοντας στο πένθος το νέο έτος 2017.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο διεθνούς φήμης club Reina με μεταμφιεσμένο Άγιο Βασίλη να ανοίγει πυρ εναντίον των ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί.

Το συγκεκριμένο club είναι το πιο γνωστό της Κωνσταντινούπολης, διάσημο για τα καλύτερα cocktails αλλά και για τη πιο αυστηρή «πόρτα».

Το Reina βρίσκεται ακριβώς πάνω στο Βόσπορο, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, κάτω από την γέφυρα.

Οι περισσότεροι θαμώνες του προτιμούν να φτάνουν σε αυτό με τα πανάκριβα σκάφη τους ενώ υπάρχουν πολλά stages αλλά και αρκετά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για τα επίλεκτα μέλη της τουρκικής ελίτ, με τραπεζίτες, επιχειρηματίες, αθλητές, δημοσιογράφους και ηθοποιούς να απολαμβάνουν το φαγητό ή το ποτό τους με θέα το Βόσπορο.

Ονομαστό club για την κουζίνα του αλλά και για την μεγαλύτερη πιστά χωρητικότητας άνω των 2.500 ατόμων. Πολλοί θεωρούν ότι έχει το καλύτερο και ακριβότερο φαγητό στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα εκεί είχε γιορτάσει η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον μεγάλο τελικό της Πόλης.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …

Αφήστε μια απάντηση