Τρίτη , 19/03/2024

Το LABEL NEWS στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM!

Το Label News μετά από έναν χρόνο λειτουργίας, με μεγάλη χαρά συναντάει το εγκυρότερο ενημερωτικό ραδιόφωνο της Αθήνας, τα Παραπολιτικά fm. Ο Simone Arnaboldi ιδιοκτήτης του Label News και ο Bαγγέλης Καράλης Αρχισυντάκτης, συναντούν τον έμπειρο δημοσιογράφο και κορυφαίο ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γιατζόγλου στην πετυχημένη του μεταμεσονύχτια εκπομπή την Κυριακή 4/2  1:00 το βράδυ στα Παραπολιτικά FM 90,1.

Κεντρικό θέμα συζήτησης, πώς μια ομάδα νέων δημοσιογράφων κατάφεραν να κάνουν το Label News  κορυφαίο ενημερωτικό site ανάμεσα σε χιλιάδες και σε ομίλους κολοσσούς, με το μεράκι και το ταλέντο νέων ανθρώπων.

Ακόμη θα μιλήσουμε για τις ταξιδιωτικές εκπομπές του Label News σε όλη την Ελλάδα, καθώς είναι το μοναδικό site που κάνει εκπομπές στο διαδίκτυο προωθώντας τον εναλλακτικό τουρισμό της χώρας μας.

(Simone Arnaboldi, Βαγγέλης Καράλης)

Τέλος και σημαντικότερο, ο γνωστός  Ιταλός επιχειρηματίας και φιλέλληνας Simone Arnaboldi, εξηγεί τους λόγους που επενδύει στην Ελλάδα, δίνοντας θέσεις εργασίας σε νέους ανθρώπους, δηλώνοντας πρώτα Έλληνας και μετά Ιταλός!

Για τους ακροατές εκτός Αθηνών μπορείτε να ακούσετε και να δείτε την εκπομπή ζωντανά με κάμερα εδώ 

http://www.parapolitikaradio.gr/

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …