Τρίτη , 19/03/2024

Τρόμος στην showbiz για τον ανώμαλο άνδρα που «χτυπάει» σεξουαλικά διάσημες Ελληνίδες

Μαρία Κορινθιού, Εύη Φραγκάκη, Μαίρη Συνατσάκη θύματα επιθέσεων  

Στιγμές σοκ για την Μαρία Κορινθίου με άγνωστο άνδρα που επιχείρησε να την βιάσει κάτω από το σπίτι της! Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του ντυμένος στα μαύρα, κατέβασε το παντελόνι του επιδεικνύοντας τα σεξουαλικά του όργανα στην γνωστή ηθοποιό επιχειρώντας μάλιστα να της κατεβάσει και το παντελόνι με σκοπό να ασελγήσει επάνω της σεξουαλικά! Αυτό είναι το τρίτο κρούσμα σεξουαλικής επίθεσης κατά διάσημης ελληνίδας σε λιγότερο από τρεις μήνες καθώς θύματα με παρόμοιο τρόπο έχουν πέσει πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια Εύη Φραγκάκη αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη. Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς ίσως μιλάμε για τον ίδιο άνδρα που έχει βάλει στο στόχαστρο των ανώμαλων ορέξεων του διάσημες όμορφες ελληνίδες!

Σε πανικό η Κορινθίου – Άνδρας επιχείρησε να την βιάσει   

Στιγμές σοκ περνά η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου, μετά από περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης το οποίο υπέστη το βράδυ της Τετάρτης. Άνδρας της επιτέθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της και προσπάθησε μάλιστα να της βγάλει το παντελόνι. Η Μαρία Κορινθίου βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό και λίγα μέτρα πριν την είσοδο είδε ξαφνικά έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος την πλησίαζε. Παρατήρησε ότι ο άγνωστος της έκανε… επίδειξη του μορίου του και είχε απειλητικές διαθέσεις. Πριν προλάβει να αντιδράσει ο άγνωστος της επιτέθηκε και επιχείρησε να της βγάλει το παντελόνι. Η ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια και φόβισε τον δράστη που έσπευσε να απομακρυνθεί. Η γνωστή ηθοποιός άμεσα έσπευσε στο Α.Τ. Του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός.

 Θύμα μαυροντυμένου άνδρα που αυνανιζόταν και η Εύη Φραγκάκη

Στιγμές τρόμου έζησε πριν τρεις μήνες και η Εύη Φραγκάκη. Η διάσημη παρουσιάστρια όπως κατήγγειλε δημόσια έπεσε θύμα ενός μαυροφορεμένου άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά ο οποίος αυνανιζόταν μπροστά της έξω από το σπίτι της με τον ανώμαλο άνδρα να την πλησιάζει όλο και πιο πολύ! Τότε η διάσημη παρουσιάστρια είχε καταγγείλει το γεγονός: «Επέστρεφα στο σπίτι μου τη νύχτα, έπειτα από ένα επαγγελματικό δείπνο. Και εμφανίστηκε ένα άτομο έξω από την πόρτα μου ξαφνικά, το οποίο τελούσε στη διαδικασία της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης μπροστά μου. Κλειδωμένη μέσα στο αυτοκινητό μου, άρχισα να πατάω κόρνες, για να τον τρομάξω και για να δώσω σήμα σε όποιον μπορούσε να με ακούσει. Αλλά εκείνος δεν έδειχνε ούτε να συγκινείται, ούτε να τρομάζει, ούτε έφευγε. Και με γνωστό χαρακτηριστικό μου την – έως τώρα στη ζωή μου – ετοιμότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα, ενώ συνέχιζα τις κόρνες και παρατηρώντας τον να δω αν έφυγε. Και εκείνος δεν έφευγε. Με πλησίαζε όλο και περισσότερο έξω από την καγκελόπορτα, χωρίς να δείχνει ούτε στο ελάχιστο ταραχή ή συστολή. Προσπαθούσε με επιμονή να τον δω καλύτερα, επέμενε να με δει από πιο κοντά.» Τελικά ο ανώμαλος άνδρας πανικοβλήθηκε από τις φωνές της παρουσιάστριας και τράπηκε σε φυγή όπως και στο περιστατικό με την Κορινθίου. Η αστυνομία δεν έχει συλλάβει μέχρι τώρα τον δράστη.

 Μαίρη Συνατσάκη: Ο «άρρωστος» θαυμαστής που έγινε εφιάλτης

Περίπου έναν μήνα πριν, στη δικαιοσύνη προσέφυγε η παρουσιάστρια και blogger Μαίρη Συνατσάκη, προκειμένου να σταματήσει να την ενοχλεί θαυμαστής της, ο οποίος της είχε κάνει τη ζωή δύσκολη. Ζήτησε και κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά follower της στο διαδίκτυο ο οποίος παρακολουθούσε που βρίσκεται η παρουσιάστρια μέσα από τις αναρτήσεις της και πήγαινε στα σημεία για να την παρακολουθήσει κρυφά. Μάλιστα τις έστελνε και απειλητικά μηνύματα για την ζωή της με σκοπό να βρεθούν από κοντά. Ο αρρωστημένος άνδρας έφτασε μέχρι και στο σημείο να δηλώσει: «Αν πάμε στα δικαστήρια τουλάχιστον θα την δω από κοντά»

Φόβοι για σεσημασμένο ανώμαλο άνδρα των διάσημων Ελληνίδων

Πολλά ερωτηματικά και τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει στην showbiz, οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά διάσημων γυναικών μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα με κοινά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν φόβοι και ανησυχίες ότι πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που παρακολουθεί κρυφά τις ζωές των επώνυμων γυναικών και όταν βρει την ευκαιρία χτυπάει με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις του.

Πηγή: Εφημερίδα ΜΠΑΜ, Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …