Τρίτη , 19/03/2024

Φθινοπωρινή διακόσμηση: Άλλαξε το σπίτι σου και φτιάξε την διάθεσή σου με cosy vibes …

Το σπίτι σου ζητάει ανανέωση και μάλιστα άκρως Φθινοπωρινή. Μπορεί να σε τρομάζει που το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει, αλλά ο τρόμος γίνεται χαρά με μικρές πινελιές στους προσωπικούς σου χώρους.

Φθινόπωρο. Η εποχή της πρώτης συνάντησης με τον μαυροπίνακα και της σχολικής μας τσάντας, μετά από τον αποχωρισμό τριών μηνών. Οι μήνες του Φθινοπώρου, έχουν το χρώμα των φύλλων του δέντρου που πέφτουν όμορφα και ήρεμα στο έδαφος, περιμένοντας να έρθει ο χειμώνας. Και φυσικά, ποιος μπορεί να ξεχάσει τα φθινοπωρινά απογεύματα ανάγνωσης, με τα χιλιάδες ρομαντικά μυθιστορήματα να παίρνουν φωτιά;

Για να αλλάξεις την διακόσμηση του σπιτιού σου σύμφωνα με την εποχή ( που όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις θα έρθει μαζί με τα φθινοπωρινά αεράκια της ), χρησιμοποίησε χρώμα και φαντασία. Φέτος, οι κολοκύθες, τα κλαδιά και τα ξερά φύλλα, μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο σκηνικό εξωτερικού χώρου στο σαλόνι σου ή και στην τραπεζαρία σου.

Καλό είναι να εμπλουτίσεις τους χώρους σου με παλιά βιβλία. Κάτι που φέρνει ζεστασιά αλλά και φθινοπωρινή μελαγχολία στο σπίτι, τα απογεύματα του Σεπτέμβρη και του Οκτώβρη. Τέλος, άλλαξε τις κουρτίνες σου με γήινα χρώματα και λίγο πριν φύγει ο Σεπτέμβρης, επανέφερε την αγαπημένη μόδα της μοκέτας στην κρεβατοκάμαρα που ήρθε για να μείνει.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …