Παρασκευή , 19/04/2024

Μετά την άγρια δικαστική διαμάχη ο Μένιος Φουρθιώτης τα “βρίσκει” ξανά με τον Φίλιππο Βρυώνη και αναλαμβάνει το Νέο Κανάλι (VIDEO)

Μια απίστευτη ανατροπή φέρνει στο φως η εκπομπή “Στη Φόρα” στην τηλεόραση του ΑΡΤ. Μετά την απόλυση του Φουρθιώτη από το Epsilon, που στις 8 Ιουλίου αποχαιρετάει οριστικά τον τηλεοπτικό σταθμό, φαίνεται να τα “βρίσκει” και πάλι με τον πρώην εργοδότη του και επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, παρά την άγρια δικαστική διαμάχη, τα εξώδικα και τις απειλές όπως είχε γραφτεί.

Ο Μένιος Φουρθιώτης σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πώς θα αναλάβει κομβικό ρόλο στην Διοίκηση στο Νέο Κανάλι του Βρυώνη.

Το παραπάνω σενάριο φαίνεται να έχει γίνει “εφιάλτης” για τους εργαζόμενους του νέου τηλεοπτικού σταθμού του κ. Βρυώνη, καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν συνεργαστεί με τον παρουσιαστή στο Epsilon, προ Σαββίδη, δίχως να έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον Φουρθιώτη.

Η άγρια δικαστική διαμάχη και τα εξώδικα 

Πριν λίγους μήνες ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» με εξώδικό σύμφωνα με το bankingnews του ζητούσε από τον πρώην εργοδότη του το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ παρουσιάζοντας το ως ποσοστό που είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους επί των τηλεπωλήσεων και των συνολικών πωλήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon για μια τετραετία.

Επιπλέον, ο Φουρθιώτης ισχυριζόταν ότι ο Βρυώνης εμφανίζεται σε διάφορες διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες πωλήσεων μέσω παρένθετων προσώπων, με τον ίδιο να διεκδικεί κέρδη που θεωρεί πως δικαιούται.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Φουρθιώτης έβαλε στοπ στην Πανελλαδική άδεια του κ. Βρυώνη με έγγραφα που κατέθεσε στο ΕΣΡ σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Στη Φόρα” στην Τηλεόραση του ΑΡΤ 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …