Παρασκευή , 29/03/2024

Φωτεινή Ντεμίρη: “Ο Ρώμας θέλει την Κανέλλα πιο αυστηρή στο Καφέ της Χαράς”

H αγαπημένη ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στο feys style και στην Φαίη Σπάνου.

Σας βρίσκουμε στο θέατρο Coronet στην παράσταση ‘’Αλίμονο στους νέους’’. Πως αισθάνεστε για αυτή στην συνεργασία.

Είναι μία πάρα πολύ γλυκιά συνεργασία. Ήμουν τυχερή με αυτό τον καταπληκτικό έργο των Σακελάριου-Γιανακόπουλου και είχαμε και έχουμε μία υπέροχη συνεργασία με όλους τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης. Είμαστε μία όμορφη οικογένεια.

Έχετε ξεκινήσει τα γυρίσματα για το καφέ της χαράς και αναμένουμε και την πρεμιέρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ποια τα συναισθήματα σας;

Είμαι πολύ χαρούμενη kαι έχω και μία αγωνία αν θα αρέσει. Είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει αλλά έχω αγωνία αν θα αρέσει σε διάρκεια. Ο κόσμος το περιμένει με αγωνία και είμαι σίγουρη ότι στην αρχή θα σκίσει!

Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το επάγγελμα του ηθοποιού και σε ποια ηλικία;

Ήταν κάτι που το είχα μέσα μου από πάντα . Έκανα λοιπόν ότι έπρεπε να κάνω για την οικογένεια και μετά τράβηξα τον δικό μου δρόμο , φυσικά ενάντια στην οικογένεια μου. Τελικά το πήραν απόφαση και κάνω αυτό που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά πραγματικά δεν θα μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο. Αυτό το πράγμα είμαι εγώ!

Όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή η την δουλειά έχετε βιώσει άσχημες συνεργασίες;

Ναι έχω βιώσει άσχημες συνεργασίες. Οι άσχημες συνεργασίες εμένα με καταπίνουνε , δεν μορώ να τα βγάλω πέρα οπότε προσπαθώ να τις αποφεύγω!

Πως κρίνεται το τηλεοπτικό τοπίο φέτος;

Πάρα πολύ ελπιδοφόρο το κρίνω με όλες αυτές τις νέες δουλειές που γίνονται! Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω νέους ηθοποιούς στην τηλεόραση αλλά και παλαιότερους ηθοποιούς του θεάτρου που η τηλεόραση δεν τους είχε γνωρίσει και είναι τόσο μα τόσο καλοί! Ωραία σενάρια, ωραίες σκηνοθεσίες , ωραίοι ρόλοι ! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατι όλο αυτό μας πάει όλους μπροστά!

Πιστεύεται ότι η κρίση επηρέασε το επάγγελμά σας και πως;

Φυσικά , πάρα πολύ! Όπως βεβαίως έχει επηρεάσει και τα πάντα τις ζωές μας ολόκληρες! Έχει φέρει και κάποια καλά πράγματα γιατί και η ψεύτικη ευημερία είχε φέρει και κακά πράγματα αλλά έχει βλάψει πολύ τους ανθρώπους και στην υγεία και στον χαρακτήρα τους! Έχουν πεθάνει άνθρωποι από την κρίση όχι μόνο αυτοκτονώντας αλλά και από την στεναχώρια τους γιατί δεν μπορούσαν να ζήσουν και να φροντίσουν τις οικογένειες τους.

Είστε παντρεμένη με τον Χάρη Γρηγορόπουλο . Πόσο εφικτό είναι να δημιουργήσεις και να συντηρήσεις μία οικογένεια όταν και οι 2 κάνετε αυτό το επάγγελμα;

Δεν έχει σχέση νομίζω. Όπως το βλέπω εγώ η ίδια. Ίσα ίσα που εμάς μας αρέσει που είμαστε και οι 2 στο ίδιο επάγγελμα γιατί μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας, τις ανησυχίες μας και βοηθάμε ο ένας τον άλλον πάνω στη δουλειά.

Υπάρχουν στοιχεία της προσωπικότητας σας που είναι κοινά με την προσωπικότητα της Κανέλας που υποδύεστε στη σειρά ‘’Το καφέ της Χαράς;

Η Κανέλα είναι πολύ αποφασιστική , πιεστική στο παιδί της, εγώ δεν είμαι τόσο. Ίσως θα έπρεπε να είμαι καμιά φορά και ο Ρώμας μου έλεγε στην αρχή πιο κακιά Φωφώ , πιο αυστηρή Φωφώ, μην γελάς , δεν είμαι έτσι εγώ. Μπορώ να πω ότι ο ρόλος μπορεί να επηρεάσει εσένα αν το κάνεις πολύ καιρό αυτό αλλά εγώ δεν είμαι τόσο , όχι. Είμαι λίγο φωνακλού βέβαια!

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν σας έγινε επίσημη πρόταση ότι ‘’Το καφέ της Χαράς’’ θα συνεχιστεί;

Τα πρώτα συναισθήματα ήταν πολύ ευχάριστα και πραγματικά ενθουσιάστηκα ούτε σκέφτηκα τι και πως, τις αγωνίες , τους φόβους , μόνο πολύ μεγάλη χαρά!

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …