Παρασκευή , 19/04/2024

Χριστουγεννιάτικα δώρα – Βιβλία για την σύντροφό σου: Δύο προτάσεις για να την εντυπωσιάσεις

Διανύουμε την πιο όμορφη και γιορτινή περίοδο του χρόνου. Τα Χριστούγεννα, πέρα από το θρησκευτικό τους χαρακτήρα, δίνουν και την αφορμή να κάνεις ένα γλυκό δώρο στην αγαπημένη σου. Και τί καλύτερο από ένα βιβλίο; Όσο και αν φοβάσαι ότι μπορεί να το θεωρήσει κάπως απλό ή βαρετό, πρέπει να γνωρίζεις πως πρόκειται για ένα από τα must των Χριστουγεννιάτικων δώρων της χρονιάς. Αρκεί να ξέρεις τί να διαλέξεις.

Το Label News βρήκε για εσένα τις δύο καλύτερες επιλογές βιβλίου για να δωρίσεις στην αγαπημένη σου αυτές τις γιορτές και φυσικά για να καταφέρεις να την εντυπωσιάσεις. Μη φοβηθείς τα κλασσικά, μην φοβηθείς τις πραγματικές ιστορίες. Πρέπει σίγουρα να βρίσκονται στο πάνω μέρος της λίστας σου.

Τί καλύτερο από μία Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Ηρακλή Πουαρό και την Αγκάθα Κρίστι; Αυτή τη φορά, οι δύο μεγαλύτερες προσωπικότητες της λογοτεχνίας έρχονται σε ένα βιβλίο που θα κρατήσει συντροφιά στην αγαπημένη σου, τα απογεύματα της χρονιάς που έρχεται. Στο βιβλίο “Η Αγκάθα στο Οριάν Εξπρές” που σου προτείνουμε, θα βρει πολλά στοιχεία της ζωής της Αγκάθα, ενώ θα μάθει να συμβιώνε με χιλιάδες αναφορές στο Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές και τον Ηρακλή Πουαρό. Όχι δεν πρόκειται για ένα ακόμη αστυνομικό βιβλίο. Από σήμερα, η αγαπημένη σου θα ξέρει λίγα παραπάνω για την πιο δυναμική προσωπικότητα της τέχνης της συγγραφής, μέσα από ατμοσφαιρικές εικόνες, σασπένς και συναισθηματική πολυπλοκότητα.

Ενηλικίωση. Ένα θέμα σοβαρό, συναισθηματικό και παράλληλα πραγματικό. Φέτος, δώσε μία αληθινή ιστορία στην σύντροφό σου. Άσε την να προβληματιστεί και να συζητήσει μαζί σου, όλα όσα της έδωσε μία στοιχειωμένη ιστορία για τα φα­ντάσματα που κουβαλούν οι ζωντανοί. Στο βιβλίο “Μην το πεις πουθενά”, θα γνωρίσει την αγάπη και την απώλεια. Θα αναθεωρήσει πολλά για την οικογένεια και τη φιλία, χωρίς φυσικά αυτό να την κάνει να αναθεωρήσει σημαντικά για εκείνη πράγματα.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …