Τρίτη , 23/04/2024

Ο Χρυσαυγίτης Νότης Σφακιανάκης την στιγμή που “κράζει” την Φουρέϊρα για την καταγωγή της δίνει συναυλία στην Αλβανία με εισιτήριο 200 ευρώ το άτομο!

O γνωστός λαϊκός τραγουδιστής θα δώσει μια συναυλία στα Τίρανα, την πρωτεύουσα της Αλβανίας στις 24 Μαίου.

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο, η είδηση προκάλεσε διάφορα ειρωνικά σχόλια στα social media, καθώς ο καλλιτέχνης έχει στο …ρεπερτόριο του διάφορες ρατσιστικές και αντι-μεταναστευτικές δηλώσεις, ενώ έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής πάμπολλες φορές σε συνεντεύξεις του, ακόμη και κατά τη διάρκεια του προγράμματός του.

Βέβαια η… μετατόπιση του έγινε με το αζημίωτο, καθώς τα εισιτήρια θα κυμαίνονται μεταξύ 120-200 ευρώ για όποιον θέλει να παρακολουθήσει την συναυλία (το 40% του μέσου μηνιαίου εισοδήματος).

Βέβαια, προ ημερών είχε ενοχληθεί με την αλβανική καταγωγή της Ε.Φουρέιρα:

«Της Ελένης δεν το έχω ακούσει το τραγούδι αλλά αυτό τώρα που μου είπες ότι συμμετέχει για λογαριασμό της Κύπρου, τι είναι αυτό το πράγμα; Συμμετέχω εγώ με τη Ρωσία αλλά είμαι γερμανός και το τραγούδι το έχει γράψει ένας Έλληνας… Αυτό δεν είναι σωστό! Είναι δυνατόν ένας καλλιτέχνης να πηγαίνει με την Γερμανία αλλά να έχει καταγωγή από…. αλλού;».

Πηγή: AlfaVita

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …