Σάββατο , 20/04/2024

Όλος ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος στην τελετή λήξης “Σαλαμίνια 2019”

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και όπως αρμόζει στο κοσμοϊστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του εορτασμού των Σαλαμινίων για το 2019 στην παραλία του Καματερού χθες το απόγευμα.

Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου είχε κατακλίσει τον χώρο όπου θα πραγματοποιείτο η εκδήλωση της τελετής λήξης , με την παρουσία σημαντικών προσώπων και εκπροσώπησης της πολιτείας σε υψηλό επίπεδο.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος , ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής ενώ η γενική γραμματέας κα. Χριστιάνα Καλογήρου εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό.

Απο το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμις- Salamis International Foundation παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Χρήστος Μαριδάκης και ο αντιΠρόεδρος Κυριάκος Μαριδάκης ενώ τέλος παραβρέθηκε και ο κος. Κοσμάς Πεντακαλος – chairman of the Icarus AHEPANS chapter.

Η αντιπεριφερειάρχης νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη εντυπωσίασε με τον χαιρετισμό της και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση με την φράση «είμαι υπερήφανη που είμαι Σαλαμίνια» να προκαλεί συγκίνηση όπως τόνισε λίγο αργότερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σημαντική ήταν βέβαια και η παρουσία της πρέσβειρας καλής θελήσεως της UNESCO κας. Μαριάννας Βαρδινογιάννη η οποία υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη της ιδιαίτερα για το έτος 2020 όπου θα εορταστούν τα 2.500 χρόνια από την ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …