Σάββατο , 20/04/2024

Νέα αγόρια στην Ελλάδα γίνονται ερωτικοί μασέρ λόγω κρίσης, «ικανοποιώντας» gay καλοβαλμένους υπεράνω υποψίας κυρίους

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που «μπαίνουν» στην φιλοσοφία της απόλαυσης ενός καλού και ευεργετικού μασάζ, με σκοπό την χαλάρωσή τους και την μικρή διαφυγή από την καθημερινότητα. Τον τελευταίο καιρό όμως, φαίνεται πως μία νέα μόδα είναι έτοιμη να την γνωρίσουμε. Αυτή του ερωτικού μασάζ.

Και φυσικά, δεν μιλάμε για ένα ερωτικό ευεργετικό μασάζ που μπορεί να σου προσφέρει με πολύ αγάπη ο/η σύντροφός σου. Σήμερα θα αναφερθούμε στο μασάζ που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι ( τουλάχιστον αυτό δηλώνουν ) μασέρ, που με ένα καλό ποσό μπορούν να αποβάλλουν την αρνητική ενέργεια από το σώμα σου και παράλληλα να σε κάνουν να ξεχάσεις τα πάντα, κάνοντας ένα διαφορετικό είδος σεξ.

Όχι, αυτή την υπηρεσία, δεν θα την βρεις σε κάποιο ινστιτούτο αισθητικής. Οι ερωτικοί μασέρ, βρίσκονται δίπλα από το πρώτο viral επάγγελμα του sex. Αυτό του escort. «Όμορφος, γυμνασμένος μασέρ, προσφέρει χαλάρωση και εκτόνωση στον χώρο του ή και στον δικό του. Αφέσου στα χέρια μου και έλα να περάσουμε μία ώρα χαλάρωσης και ηδονής», αναφέρουν πάνω κάτω οι συγκεκριμένες αγγελίες και τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά.

Δίπλα από την παραπάνω αγγελία, θα βρεις και φωτογραφίες του μασέρ (συνήθως). Ναι! Είναι εκείνες που περιέχουν γυμνό περιεχόμενο και συνήθως απεικονίζουν το σώμα του «επαγγελματία» χωρίς εσώρουχα και τις περισσότερες φορές με καλυμμένο το πρόσωπο για να μην υπάρξει κάποια ταυτοποίηση. Ξέρεις πολύ καλά, πως όταν κλείσεις το ραντεβού, ίσως δεις τον γείτονά σου ή κάποιον που σε σερβίρει στην καφετέρια που παίρνεις κάθε πρωί καφέ πριν την δουλειά. Αλλά εκείνη την στιγμή, η γνωριμία μάλλον είναι περιττή.

Η διαδικασία είναι απλή. Ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα ρούχα απαγορεύονται. Εσύ ξαπλώνεις και ο «ερωτικός μασέρ» σου έρχεται για να σε περιποιηθεί. Εκεί θα χρησιμοποιήσει το ειδικό λάδι που προμηθεύεται από καταστήματα με θέμα την ευεξία και το μασάζ ξεκινά να σε χαλαρώνει. Λίγο αργότερα ( αν τα έχει καταφέρει να σε χαλαρώσει ) έρχεται και αυτό που ονομάζει στην αγγελία του «εκτόνωση».

Να ξέρεις πως δεν θα βρεις ποτέ ηλικίες που θα ξεπερνούν τα 35. Οι ερωτικοί μασέρ είναι συνήθως 25- 35 ετών, με όμορφα κορμιά και φυσικά πολύ ωραία χαρακτηριστικά προσώπου. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα παρατηρούμε, ο αριθμός των συγκεκριμένων αγγελιών μεγαλώνει κάθε μήνα, με όλο και περισσότερους νέους να διαλέγουν το επάγγελμα του «ερωτικού μασέρ» ως ένα τρόπο να βγάλουν extra χρήματα από τον καθιερωμένο προϋπολογισμό τους.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …