Πέμπτη , 25/04/2024

Όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο της απόλυσης γνωστού δημοσιογράφου με εντολή της Καινούργιου – Έξαλλη η παρουσιάστρια!

Τα «πήρε στο κρανίο» η Κατερίνα Καινούργιου και με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από δική της εντολή απολύθηκε η γνωστός δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης από το Open, όπως  αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στην τηλεόραση του ΑΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Καράλη, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη όταν προβλήθηκε στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο Open, το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Ciao, που έγραφε: «Βόμβα στην οικογένεια Παναγόπουλου έβαλε ο γιος. Βέτο από την εφοπλίστρια για την Καινούργιου. «Μην τολμήσεις και την φέρεις σπίτι μου».

Το συγκεκριμένο βίντεο που είχε επιμεληθεί ο Παναγιώτης Κουνιάκης με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, έπαιξε για το κεντρικό θέμα του Ciao, που έγραφε για την σχέση του Κικίλια με την Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια είδε στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου το θέμα που πρωταγωνιστούσε, έγινε έξαλλη και με συνοπτικές διαδικασίες απολύθηκε ο Κουνιάκης, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Στη Φόρα».

Μάλιστα όπως μετέφερε στον αέρα της εκπομπής ο Βαγγέλης Καράλης, ο έμπειρος δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης που άνηκε στο Οpen και πρώην Epsilon από το 2015, ήταν το εξιλαστήριο θύμα και πλήρωσε την «νύφη» Κατερίνα Καινούργιου, καθώς οι αρχισυντάκτες της εκπομπής αλλά και ο υπεύθυνος της αποδελτίωσης όφειλαν να δούνε το θέμα, πριν προβληθεί στον τηλεοπτικό «αέρα». Τέλος ο δημοσιογράφος τόνισε ότι ο Θέμης Μάλλης, ήταν αυτός που ανακοίνωσε στον Κουνιάκη την απόλυσή του μετά από εντολή της Καινούργιου.

Η σχέση της Καινούργιου με τον Φίλιππο Παναγόπουλο

Ερωτευμένη ξανά είναι η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς, όπως αποκάλυψε το περιοδικό Hello, η παρουσιάστρια τρεις μήνες περίπου μετά τον χωρισμό της από τον Νάσο Αναστασόπουλο, είναι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο. Πρόκειται για τον 29χρονο εγγονό του γνωστού εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και γιο της Ειρήνης Παναγοπούλου και του Στέφανου Τσακρίδη. Ο Φίλιππος Παναγόπουλος έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της οικογένειας στη ναυτιλία.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …