Πέμπτη , 25/04/2024

Όμορφοι Προορισμοί για ζευγάρια κοντά στη Αθήνα για την 28η Οκτωβρίου – Η πρώτη Ρομαντική Απόδραση για τον Χειμώνα με το ταίρι σου!

Eίναι η πρώτη ρομαντική απόδραση της σεζόν. Φέτος η 28η Οκτωβρίου πέφτει Σάββατο και αυτό σημαίνει είτε ότι μπορείς να ξεκλέψεις μια μέρα από την δουλειά, Παρασκευή, είτε να συνδυάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο για αυτούς που εργάζονται και τα Σάββατα.

Σε κάθε περίπτωση εάν έχεις διάθεση, χρόνο και λίγα χρήματα στην άκρη θα πρέπει να κλείσεις από τώρα τον προορισμό σου και να μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή.

To Label News σας προτείνει όμορφους προορισμούς κοντά στην Αθήνα.

ΝΑΥΠΛΙΟ 

Εδώ πας όταν δεν υπάρχει χρόνος για Μονεμβασιά. Πρόσεξε, όμως, να δεις. Ο αργολικός κάμπος είναι πανέμορφος, έχει μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον και στο Ναύπλιο έχει σπουδαία φαγάδικα.

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ 

Η ορεινή Ναυπακτία είναι must προορισμός Σαββατοκύριακου για τους Αθηναίους, και εμείς τη λατρεύουμε για το αυθεντικό, το απροσποίητο και γνήσιο αίσθημα που αποπνέει. Ένας μοναδικός προορισμός με βουνίσιο άρωμα, είναι ό,τι πρέπει για εσάς που θέλετε να αποφύγετε τα τουριστικά πλήθη και επιδιώκετε περισσότερο να επικεντρωθείτε στη φύση, τη χαλάρωση και την αγαπημένη σας παρέα.

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ιδανικό αν σας αρέσει και των δύο η φύση και η ησυχία. Το Καρπενήσι δεν έχει έντονη τουριστική ανάπτυξη άρα είναι ιδανικό για μια απόδραση χαλαρώσεις. Μπορείτε να κάνετε διάφορες δραστηριότητες όπως ιππασία, πεζοπορίες ή απλά να αράξετε και να απολαύσετε την ντόπια κουζίνα.

ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

Τοποθετημένη στο καταπράσινο τοπίο της Αρκαδίας, κοντά στη Δημητσάνα και στη Βυτίνα, η Στεμνίτσα είναι ό,τι πρέπει για ένα ρομαντικό διήμερο μακριά από την καθημερινότητα της πόλης. Η Στεμνίτσα του φαραγγιού, των πετρόκτιστων αρχοντικών και της αυθεντικής αρκαδικής παράδοσης θα σας ταξιδέψει σε γραφικά σοκάκια, ολάνθιστες αυλές και γιγάντιους αιωνόβιους πλατάνους. Με τα ζεστά χρώματα της καρυδιάς και της κερασιάς, τη δροσιά των τρεχούμενων νερών στα κεφαλόβρυσα και τη νοστιμιά των μοναδικών τοπικών προϊόντων της, η Στεμνίτσα μαγεύει όλες τις αισθήσεις και αναλαμβάνει να σας αναζωογονήσει σε χρόνο ρεκόρ!

ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ  

Η αρχαία πόλη των Δελφών είναι ένας από τους αγαπημένους μας προορισμούς για σύντομα ταξιδάκια με ουσία και περιεχόμενο. Το μαντείο και αρχαιολογικός χώρος γύρω από αυτόν, ο ναός του Απόλλωνα, το θέατρο και η ιερή Κασταλία κρήνη, όλα δείγματα του μεγάλου ιστορικού, θρησκευτικού και αρχιτεκτονικού μεγαλείου της πατρίδας μας, στην υπέροχη φύση του Παρνασσού.  Αράχωβα: Κοντά, έντονοι ρυθμοί, ωραίο φαγητό, πας, περνάς καλά και αν δε σου αρέσει φεύγεις.

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ένας pocket size προορισμός σε μικρή απόσταση από την Αθήνα. Με φύση υπέροχη, μυθολογική αύρα και σύντομες διαδρομές γεμάτες εικόνες, πότε με φόντο τη Ζήρια, τον Χελμό και τον Ολίγυρτο, πότε με τον ονειρικό Κάμπο του Φενεού, κρεατοφαγία επιπέδου και καλή τουριστική υποδομή, η ορεινή Κορινθία είναι ταμάμ για low profile χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα – αλλά ακόμη και για μονοήμερη.

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …